داشتن هوش هیجانی بالا یکی از مؤلفه هایی است که در توسعه مهارت های رهبری در خصوص کسب و کار باید بر آن تاکید شود. یک رهبر خوب باید بتواند هیجانات و احساسات خود را کنترل کند و با سنجیدن دقیق و درست موقعیت های مختلف از خود واکنش نشان دهد. من با شناخت کامل بازار مرکبات وهوشی که داشتم در زمینه گوجه بسیار خوب و موفق عمل کردم که این امر سبب ثروتمند شدن من شد.
گوجه خشک شده
بهترین زمان برای خرید گوجه فصل تابستان است و شما اگر میخواهید در تمامی فصل ها گوجه ای با کیفیت و طعم خوب داشته باشید میتوانید آن را خشک یا گوجه خشک شده را خریداری نمایید.
گوجه هایی که شما در خانه و یا از فروشنده های معتبر خریداری میکنید کاملا مطمئن و همینطور دارای تمامی خواص گوجه میباشد.
گوجه خشک شده شده را میتوانید به عنوان چاشنی به تمامی غذا های خود اضافه کنید.
از گوجه خشک شده در خورشت ها، سوپ ها، سالاد ها و سس ها میتوانید استفاده کنید که به خوش طعم شدن آنها کمک زیادی میکند.
استفاده از گوجه خشک شده برای آشپزها و همینطور خانوم های خانه دارد یک گزینه پر طرفدار و پر مصرف به حساب می آید.
شما میتوانید برای تهیه گوجه خشک شده در خانه از فر و مایکروویو استفاده کنید و همینطور روش طبیعی تر آن خشک شدن در آفتاب است.
گوجه ربی اصفهان
از مهم ترین مشخصات گوجه ربی اصفهان درجه یک، گوشتی و آبدار و بی دانه بودن آن است که انتخاب خوبی برای تهیه رب می باشد.
یکی دیگر از عوامل انتخاب گوجه ربی طعم و مزه بهتر رنگ دهی بالا و مقاومت در برابر اکثر آفت ها و سم ها می باشد.
نمونه های گوجه های ربی در دنیا زیاد هستند که نمونه جرسی دویل بزرگترین گوجه ربی به شمار می آید و معمولا شبیه به موز رشد می کند.
گوجه ربی دیگری به نام بیگ ماما وجود دارد که مشخصه آن این است که بدلیل گوشتی بودن و بزرگ بودن بصورت بیضی شکل رشد می کند.
یکی از بزرگترین نمونه های گوجه ربی، گوجه ربی جرسی گریت است که بسیار بزرگ بوده و قابلیت استفاده چندانی ندارد.
جالب است بدانید که در کشور لهستان گوجه ربی به نام اوپلیکا کشت می شود که طعم شیرین و آبداری دارد و به شکل فلفل رشد می کند.
گوجه ربی دیگری که این نمونه هم متعلق به کشور لهستان است و به اسم گوجه ربی آمیش مشهور است و در وزن های ۲۲۴ تا ۳۳۶ قابلیت رشد دارد.
گوجه گیلاسی بسته بندی
یکی از تفاوت هایی که گوجه گیلاسی بسته بندی با سایر گوجه ها دارد، سایز و اندازه ی آن است که به اندازه ی یک توپ یا سکه ی کوچک هستند.
گفته می شود که گوجه گیلاسی از ترکیب ژنتیکی گوجه فرنگی اهلی و گوجه انگورکی تولید می شود و مدل کشیده تر آن در ایران به گوجه زیتونی نیز معروف است.
لیکوپن موجود در گوجه گیلاسی بسته بندی باعث شده تا رنگی مایل به قرمز تیره داشته باشد که به کاهش بیماری های قلبی و خطرات احتمالی آن کمک می کند.
گوجه گیلاسی در مناطق سرد و خشک پرورش می یابد و در برابر آفات مقاوم است، از این گوجه ی خوشمزه در انواع سالاد ها و غذاها و تزئین آنها استفاده می شود.
دیدگاهتان را بنویسید