بعد از شروع فعالیتم در عرصه تجارت انواع کشمش و ارسال این محصول به سراسر کشور توانستم به درآمد های میلیاردی دست یابم و تمام مشکلات مالی ام را از بین ببرم، در ادامه این مقاله نیز قصد دارم تا به معرفی انواع مختلفی از این محصول بپردازم.
کشمش طلایی ملایر
به کمک کشمش طلایی ملایر این ماده شگفت انگیز می توان با بسیاری از بیماریها از جمله سرطان، آلزایمر، دیابت، پوکی استخوان و بیماریهای قلبی و گوارشی مقابله کرد.
شهرستان ملایر که در استان همدان واقع شده است به خاطر وجود تاکستانهای زیاد و تنوع گونه های مختلف انگور تولیدی، از جمله کشمش طلایی اعلا و با کیفیت به عنوان شهر جهانی انگور لقب گرفته و با این نام در سراسر دنیا شناخته شده و بسیار محبوب است.
انگوری که ماده اولیه برای تهیه کشمش ملایر محسوب می شود بی دانه است و چه از نظر ظاهری و چه از جهت طعم بی نظیر و بی مثال است.
مراحل تولید و خشک کردن کشمش طلایی که به آن کشمش انگوری یا کالیفرنیا نیز می گویند به این صورت است که بعد از برداشت انگورهای مرغوب و بدون هسته آن ها را برای خشک شدن در محیطی مناسب قرار می دهند و از گاز گوگرد و بخار آن برای بدست آمدن کشمش با رنگ طلایی و شفاف استفاده می کنند.
کشمش آفتابی مشهد
کشمش آفتابی مشهد مورد نظر به سبب اینکه در آفتاب و بدون اضافه کردن مواد افزودنی خشک می شوند به رنگ قهوه ای روشن و یا تیره در می آیند .
این مشخصه برای شناسایی محصولات بسیار عالی می باشد.
در بازار وقتی برای خرید این کشمشها اقدام می کنیم فروشنده نمونه های متنوعی را معرفی می کند که از نظر قیمت با همدیگر فرق دارند.
دلیل این امر می تواند ویژگیهای محصولات باشد که شامل روش عرضه، نوع کشمش، رو تولید، منطقه تولید، بی دانه و دانه دار بودن، وزن بسته بندی می شود.
کشمش کاشمر مشهد
کشمش کاشمر مشهد در میان انواع آجیل هم دیده می شود و اغلب مردم در میان آجیل شیرین از آن بهره برداری می کنند.
کشمش کاشمر دارای مشخصاتی است که عبارتند از :
- این محصول خوراکی در بسته بندی های مختلف و زیبا برای مشتریان عرضه می گردد.
- کیفیت ظاهری این محصول بسیار عالی و دانه های بسیار درشتی دارد و هر دانه وزن مرغوبی دارد.
- این محصول پایگاهی غنی از موادی کلسیم و پتاسیم است که برای استخوان بندی و رفع خستگی بسیار مفید است.
- این محصول بی دانه و یا با دانه بوده و اغلب افراد طبق سلیقه و مزاج خود می توانند از آن استفاده نمایند.
- دانه های پلویی آن هنگام پخت و قرار گرفتن در میان روغن خراب نشده و شکل و رنگی بسیار جذاب به خود می گیرد.
- کشمش به دو صورت ارگانیک و کاملا طبیعی و یا فراوری شده در دسترس مشتری قرار می گیرد که هر فرد طبق نیاز و مصلحت خود از آن مصرف می کند.
دیدگاهتان را بنویسید