به عنوان یک انسان، تقریبا غیر ممکن است که اشتباه نکنیم. مساله هرگز اشتباه نکردن نیست، بلکه یادگیری از آن اشتباهات است که اهمیت دارد. بدون اشتباه ما هرگز چیزی را یاد نمی گیریم. اما اشتباهی که بارها و بارها بدون یاد گرفتن درسی از آن تکرار شود، تنها به وضعیت روانی و شغلی شما آسیب می زند. من از موفقیت دیگران این درس را گرفتم که کسب و کار آنلاین در یک وب سایت اینترنتی بسیار پر رونق است پس من نیز با استفاده از این شیوه به خوبی به رشد مالی و رونق اقتصادی رسیدم.
آرد گندم
ترکیب غذایی دانه گندم تا حدودی با تفاوت در آب و هوا و خاک متفاوت است. به طور متوسط، مغز حاوی ۱۲ درصد آب، ۷۰ درصد کربوهیدرات، ۱۲ درصد پروتئین، ۲ درصد چربی، ۱.۸ درصد مواد معدنی و ۲.۲ درصد الیاف خام است که در سایت چرمیو بیان شده است.
تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و مقادیر کمی ویتامین A وجود دارد، اما فرآیندهای آسیاب کردن، بیشتر این مواد مغذی را با سبوس و جوانه حذف میکند.
بیشتر گندم هایی که برای غذا استفاده می شوند نیاز به فرآوری دارند. دانه ها تمیز می شوند و سپس با افزودن آب به آن حالت می دهند تا هسته به درستی تجزیه شود.
در آسیاب، دانه ترک خورده و سپس از یک سری غلتک عبور می کند. همانطور که ذرات کوچکتر الک می شوند، ذرات درشت تر برای کاهش بیشتر به غلتک های دیگر منتقل می شوند.
ملامین
بسیاری از تولید کنندگان سرویس غذاخوری ملامین در شهرهای بزرگ فعالیت می کنند، که ملامین کسری یزد یکی از آن ها می باشد. ملامین ها با طرح های الهام گرفته شده از تمامی ظروف مانند چینی و سرامیک جایگاه ویژه ای را در میان ظروف پیدا کرده اند. یک سرویس غذاخوری مناسب باید دارای ویژگی هایی باشد که این موارد در ظروف ملامین وجود دارد. کیفیت آن، سبک و استاندارد باشد، از تعداد کافی برخوردار باشد، تنوع در طرح و رنگ آن، کاربردی بودن، شستشوی آسان
در بعضی شهرهای ایران، سرویس غذاخوری ملامین با برندهای مختلف تولید می شوند که گلریز یزد یکی دیگر از آن ها می باشد. نکاتی برای نگهداری ملامین که باید مد نظر داشته باشیم: بر روی این محصولات از وسایل تیز مانند چاقو استفاده نکنید. هیچ گاه آن ها را درون فر یا ماکرویو قرار ندهید. برای شستشوی آن ها از شوینده های مناسب استفاده کنید و هیچ وقت از سیم ظرفشویی برای شستشوی آن استفاده نکنید. برای بهتر تمیز شدن آن مواد سفید کننده به کار نبرید.
نامه اداری به مدیر مدرسه
همهی نامه اداری به مدیر مدرسه را نمیتوان در دو گروه نامه دستوری و نامه درخواست طبقهبندی کرد. نامههایی هم هستند که برای هماهنگی، اطلاعرسانی و هدفهای دیگر ارسال میشوند.
اما بیشترین حجم نامه های اداری به نامههای درخواست و نامههای دستوری اختصاص دارد و ما هم در این درس، چارچوب این دو نوع نامه را مد نظر داشتهایم.
نامههای درخواستی معمولاً از موضع پایین به بالا و نامههای دستوری از موضع بالا به پایین نوشته میشوند. نشانههای فراوانی هم در لحن و متن و محتوای نامه وجود دارد که بر اساس آنها به سادگی میتوان نوع نامه را تشخیص داد.
دیدگاهتان را بنویسید