به گزارش مجله اینترنتی توزلو به نقل از تکراتو
شیائومی همچون سایر برندهای معتبر دنیا، گوشیهای ردهبالا و پرچمدار جذابی دارد. در ادامه به معرفی بهترین گوشی های شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان میپردازیم.
هر ساله گوشیهای هوشمند جدیدی به سبد محصولات غولهای تکنولوژی افزوده میشود و پرچمدارها نیز جزو آنها هستند. امروزه خرید گوشیهای پرچمدار و گران قیمت آرزوی بسیاری از کاربران است، چرا که به روزترین و گرانترین گوشیهای هوشمند، قابلیتها و امکانات بینظیری دارند.
بیشتر بخوانید:
راهنمای خرید بهترین گوشی در هر بازه قیمتی
بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی
بهترین گوشی های شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان
اپل یکی از شرکتهای گرانی است که صرفاً آیفون تولید میکند و حتی گوشیهای میانردهاش (سری SE) قیمتهای بالایی دارند. شاید با دیدن قیمتهای ۷۰ یا ۸۰ میلیونی آیفون ۱۳ پرو مکس و آیفون ۱۴ پرو مکس به این نتیجه رسیده باشید تنها کمپانی که چنین محصولات گرانی تولید میکند، تیم کوک و کارکنانش هستند؛ ولی به خوبی میدانیم که سامسونگ و شیائومی هم در رقابتی نزدیک با اپل قرار دارند.
شیائومی در بازارهای جهانی به عنوان شرکتی شناخته میشود که سعی دارد محصولات ارزان قیمت و اقتصادی با قابلیتها و امکانات فراوان تولید کند. با همین تاکتیک و استراتژی هم چینیها موفق شدهاند نیمی از بازار را تصاحب کنند و پرچم موفقیت خود را بر فراز قله تولید گوشیهای هوشمند نصب کنند. با اینحال، حتی شیائومی هم برای عقب نماندن از قافله پرچمداران، تلاش کرده مدلهای محبوبی را راهی بازار کند. در ادامه به معرفی و بررسی چهار گوشی گران قیمت تا سقف ۳۰ میلیون تومان میپردازیم. با راهنمای خرید بهترین گوشی های شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان همراه باشید.
شیائومی ۱۲T پرو
- نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ، ۲۷۱۲×۱۲۲۰ پیکسل
- دوربین: ۲۰۰ + ۸ + ۲ مگاپیکسل / دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسل
- تراشه و رم: اسنپدراگون ۸+ نسل ۱ (۴ نانومتر) / رن ۸ و ۱۲ گیگابایت
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت
- ابعاد: ۱۶۳.۱×۷۵.۹×۸.۶ میلی متر
- سال عرضه: ۲۰۲۲
یکی از بهترین گوشی های شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان که قصد معرفی آن را داریم، شیائومی ۱۲ تی پرو است. این اسمارت فون در ۴ اکتبر ۲۰۲۲ بر پایه اندروید ۱۲ و رابط کاربری MIUI 13 معرفی شد. وزن ۱۲T پرو ۲۰۵ گرم و نسبتاً معقول است ولی میتوانست کمتر از این هم باشد. با اینحال، ابعاد ۱۶۳.۱ در ۷۵.۹ در ۸.۶ میلیمتر جبران وزن بالای گوشی خواهد بود. این گوشی در سه رنگ مشکی، سیلور و آبی عرضه میشود و گوریلا گلس ۵ از پنل جلویی آن محافظت میکند.
صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی مجهز به پنل AMOLED شده و کیفیت تصویر ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل دارد. به همراه نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتزی و استانداردهایی نظیر +HDR10 و دالبی ویژن میتوان انتظار زیادی از نمایشگر این گوشی پرچمدار داشت. نمایشگر گوشی قادر است تا ۶۸ میلیارد رنگ را به نمایش بگذارد و حداکثر روشنایی نمایشگر به ۱۲۰۰ نیت میرسد. نوع اسپیکرها استریو دوگانه بوده ولی شوربختانه از جک ۳.۵ میلیمتری هدفون خبری نیست. از ویژگیهای صوتی این سیستم میتوان به تیونینگ هارمن کاردون اشاره کرد.
قلب تپنده شیائومی ۱۲ تی پرو تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است که با فرآیند ساخت ۴ نانومتری و هشت هسته راهی بازار میشود. عملکرد خوب پردازنده با هستههای قدرتمند میتواند نیاز گیمرهای موبایلی را کاملا برطرف کند. (یک هسته ۳.۱۹ گیگاهرتزی Cortex-X2، سه هسته ۲.۷۵ گیگاهرتزی Cortex-A710 و ۴ هسته ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A510)
میزان رم این گوشی ۸ یا ۱۲ گیگابایت بوده و حداکثر حافظه داخلی نیز ۲۵۶ گیگابایت خواهد بود. برای این گوشی گران قیمت درگاه کارت حافظه تعبیه نشده است. دوربینهای واید، اولتراواید و ماکرو به ترتیب ۲۰۰ مگاپیکسل، ۸ مگاپیکسل و ۲ مگاپیکسل هستند که تنها لنز اصلی مجهز به فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لرزش گیر اپتیکال تصویر است. علاوهبراین، منبع تغذیه ۱۲ تی پرو یک باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی با شارژر ۱۲۰ واتی فوق سریع است که میتواند تنها در عرض ۱۹ دقیقه شارژ را تکمیل کند.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی های گیمینگ سامسونگ
بهترین گوشی های گیمینگ تا ۹ میلیون تومان
بلک شارک ۵ پرو
- نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ، ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل
- دوربین: ۱۰۸ + ۱۳ + ۵ مگاپیکسل / دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل
- تراشه و رم: اسنپدراگون ۸ نسل ۱ (۴ نانومتر) / رم ۸، ۱۲ و ۱۶ گیگابایت
- باتری: ۴۶۵۰ میلی آمپر ساعتی
- ابعاد: ۱۶۳.۹ در ۷۶.۵ در ۹.۵ میلی متر
- سال عرضه: ۲۰۲۲
دومین گوشی هوشمندی که قصد داریم در این راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان به آن بپردازیم، بلک شارک ۵ پرو است. این گوشی گیمینگ، سال میلادی گذشته با اندروید ۱۲ و رابط کاربری اختصاصی Joy UI 13 عرضه شد. از نظر اندازه و ضخامت باید گفت که بلک شارک ۵ پرو ۱۶۳.۹ در ۷۶.۵ در ۹.۵ میلیمتر است و مطابق با انتظار، وزنی حدود ۲۲۰ گرم دارد. (گوشیهای گیمینگ سنگینتر از حد معمول هستند)
نمایشگر ۶.۶۷ اینچی این پرچمدار قدرتمند مجهز به پنل OLED است و از نرخ نوسازی تصویر ۱۴۴ هزتری برای نمایش بهتر محتوا پشتیبانی میکند. علاوهبراین، کیفیت و وضوح ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسلی به همراه تراکم پیکسلی ۳۹۵ در هر اینچ، قابلیت +HDR10 و نمایشگر همیشه روشن، صفحه نمایشی جذاب و تماشایی به ارمغان خواهند آورد.
قلب تپنده Black Shark 5 Pro تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸ نسل ۱ است که از ۸ هسته با فرآیند ساخت ۴ نانومتری ایجاد شده و ترکیب هستههای آن عبارتنداز: یک هسته ۳.۰ گیگاهرتزی Cortex-X2، سه هسته ۲.۵۰ گیگاهرتزی Cortex-A710 و ۴ هسته ۱.۸۰ گیگاهرتزی Cortex-A510. (به همراه پردازنده گرافیکی آدرنو ۷۳۰)
ملاحظه کردید که چنین تراشهای قادر است بهترین عملکرد گرافیکی و سخت افزاری را هنگام اجرای بازی داشته باشد. ۸، ۱۲ و ۱۶ گیگابایت رم و حافظه داخلی ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت میتواند تجربه خوبی از نظر سرعت و عملکرد در اختیار کاربران قرار دهد. چینش ماژول دوربینهای این اسمارتفون شامل لنزهای عریض، فوق عریض و تله فوتو ماکرو است که به ترتیب ۱۰۸ مگاپیکسل، ۱۳ مگاپیکسل و ۵ مگاپیکسل وضوح دارند. دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی نیز توانایی ثبت تصاویری معقول و با کیفیت خواهد داشت. در پایان باید به باتری ۴۶۵۰ میلی آمپر ساعتی بلک شارک ۵ پرو اشاره کنیم که انرژی موردنیاز را تأمین میکند. (شارژر ۱۲۰ واتی قادر است تنها در عرض یک ربع، ۱۰۰ درصد باتری را شارژ کند)
شیائومی می ۱۱ اولترا

- نمایشگر: ۶.۸۱ اینچ، ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل
- دوربین: ۵۰ + ۴۸ + ۴۸ مگاپیکسل / دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسل
- تراشه و رم: اسنپدراگون ۸۸۸ (۵ نانومتر) / رم ۸ و ۱۲ گیگابایت
- باتری: ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت
- ابعاد: ۱۶۴.۳ در ۷۴.۶ در ۸.۴ میلی متر
- سال عرضه: ۲۰۲۱
سومین گوشی گران قیمت برند شیائومی، می ۱۱ اولترا است که سال ۲۰۲۱ میلادی راهی بازار شد. این گوشی هوشمند با اندروید ۱۱ و رابط کاربری MIUI 12.5 وارد بازار شد که البته بهروزرسانیها را دریافت کرده است. وزن می ۱۱ اولترا به نسبت رقبایش سنگینتر (۲۳۴ گرم) است و شاید شما را به نحوی اذیت کند.
صفحه نمایش ۶.۸۱ اینچی می ۱۱ اولترا مجهز به پنل AMOLED شده و از جمله قابلیتهایی که دارد میتوان به نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتزی، رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسلی، تراکم پیکسلی ۵۱۵ در هر اینچ، روشنایی بالای ۱۷۰۰ نیتی و پشتیبانی از +HDR10 اشاره کرد.
تراشه این پرچمدار نسبت به نسل جدید چیپستهای بازار اندکی قدیمیتر ظاهر شده و اسنپدراگون ۸۸۸ فایوجی با فرآیند ساخت ۵ نانومتری است. ترکیب ۸ هسته این اسمارتفون به ترتیب عبارتنداز: یک هسته ۲.۸۴ گیگاهرتزی Cortex-X1، سه هسته ۲.۴۲ گیگاهرتزی Cortex-A78 و ۴ هسته ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A55. (به همراه پردازنده گرافیکی آدرنو ۶۶۰)
در پنل پشتی می ۱۱ اولترا شاهد ساختار سه گانه ماژول دوربینها هستیم که به ترتیب لنز عریض، فوق عریض و پریسکوپ تله فوتو عبارتنداز: ۵۰ مگاپیکسل، ۴۸ مگاپیکسل و ۴۸ مگاپیکسل. لنز اصلی مجهز به فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز شده و علاوهبراین، فوکوس خودکار لیزری و لرزش گیر اپتیکال تصویر نیز دارد. لنز اولتراواید نیز به فوکوس خودکار تشخیص فاز تجهیز شده و حتی دوربین تله فوتو ماکرو هم از این قابلیت بهره میبرد که باعث شده این گوشی را در لیست راهنمای خرید بهترین گوشی های شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان قرار دهیم.
انرژی موردنیاز این پرچمدار بالارده را یک باتری لیتیوم پلیمری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژر ۶۷ واتی تأمین خواهد کرد. از ویژگیهای محبوب باتری میتوان به شارژ معکوس بیسیم ۱۰ واتی، پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3 و فناوری Quick Charge 4 پلاس اشاره کرد. حسگر اثر انگشت نیز اپتیکال زیر نمایشگر است.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی تا ۲۵ میلیون تومان
بهترین گوشی های شیائومی ۲۰۲۲
شیائومی ۱۲ پرو
- نمایشگر: ۶.۷۳ اینچ، ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل
- دوربین: ۵۰ + ۵۰ + ۵۰ مگاپیکسل / دوربین سلفی ۳۲ مگاپیسکلی
- تراشه و رم: اسنپدراگون ۸ نسل ۱ (۴ نانومتر) / رم ۸ و ۱۲ گیگابایت
- باتری: ۴۶۰۰ میلیآمپرساعت
- ابعاد: ۱۶۳.۶ در ۷۴.۶ در ۸.۲ میلیمتر
- سال عرضه: ۲۰۲۱
آخرین گوشی گران قیمتی که لیست راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان را تکمیل میکند، شیائومی ۱۲ پرو است. اولین بار در سال ۲۰۲۱ بود که چینیها اقدام به رونمایی و سپس عرضه پرچمدار جدیدشان کردند. شیائومی ۱۲ پرو با اندروید ۱۲ و رابط کاربری MIUI 13 به میدان آمده و ۲۰۵ گرم وزن دارد.
نمایشگر ۶.۷۳ اینچی با پنل LTPO AMOLED و نرخ نوسازی تصویر ۱۲۰ هرتزی قادر است محتوای با کیفیتی در اختیار کاربران قرار دهد. رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسلی و تراکم پیکسلی ۵۲۱ در هر اینچ به همراه روشنایی ۱۵۰۰ نیتی، +HDR10 و دالبی ویژن جمعاً کیفیت خوبی به ارمغان خواهند آورد. جنس پنل پشتی و جلویی از شیشه است و نمایشگر با گوریلا گلس ویکتوس محافظت میشود.
این گوشی که یکی از بهترین گوشی های شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان محسوب میشود، از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ بهره میبرد که با فرآیند ساخت ۴ نانومتری ساخته شده و ۸ هسته دارد. (یک هسته ۳.۰ گیگاهرتزی Cortex-X2، سه هسته ۲.۵۰ گیگاهرتزی Cortex-A710 و چهار هسته ۱.۸ گیگاهرتزی Cortex-A510 به همراه پردازنده گرافیکی آدرنو ۷۳۰) علاوهبراین، رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی، شیائومی ۱۲ پرو را برای گیمینگ هم آماده میکند چرا که سرعت عملکرد بالایی در اختیار کاربر قرار میدهد.
پیکربندی و ساختار دوربینها شامل لنزهای عریض، فوق عریض و تله فوتو با وضوح ۵۰، ۵۰ و ۵۰ مگاپیکسلی هستند. لنز اصلی مجهز به فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز شده و لنز تله فوتو هم قابلیت فوکوس خودکار تشخیص فاز و بزرگنمایی اپتیکال ۲ برابری دارد. انرژی موردنیاز ۱۲ پرو از طریق یک باتری ۴۶۰۰ میلی آمپر ساعتی به همراه شارژر سریع ۱۲۰ واتی تأمین میشود. شارژر وایرلس ۵۰ واتی است و در ۴۲ دقیقه ۱۰۰ درصد باتری را پر میکند.
سوالات متداول
بهترین گوشی های شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان کدامند؟
از جمله بهترین گوشی های شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان میتوان به شیائومی ۱۲ پرو، بلک شارک ۵ پرو و شیائومی ۱۲ تی پرو اشاره کرد. در این مقاله به گوشیهای دیگری هم اشاره کنیم که مطالعه مشخصات آنها میتواند در انتخاب بهتر به شما کمک کند.
کدام گوشی بهترین دوربین را دارد؟
شیائومی ۱۲ تی پرو به لنز اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی سامسونگ مجهز شده و در این فهرست، بهترین دوربین را دارد.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی های سامسونگ ۲۰۲۲
بهترین گوشی های شیائومی تا ۲۰ میلیون تومان
بهترین گوشی های سامسونگ تا ۲۰ میلیون تومان
بهترین گوشی های گیمینگ تا ۸ میلیون تومان
نظر شما درباره راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی تا ۳۰ میلیون تومان چیست؟ آیا به نظر شما گوشی دیگری باید در این فهرست قرار بگیرد که به آن اشاره نکردیم؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.
دیدگاهتان را بنویسید