بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی [خرداد 1402]

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی [خرداد ۱۴۰۲]

به گزارش مجله اینترنتی توزلو به نقل از تکراتو

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی برای افرادی مناسب هستند که می‌خواهند با پرداخت هزینه مناسب، عملکرد گیمینگ خوبی را تجربه کنند. در این مقاله قصد داریم فهرستی از بهترین گوشی های شیائومی مناسب برای گیمینگ را در بازه‌های قیمتی مختلف در اختیار شما قرار دهیم.

شیائومی یکی از برندهای موفق بازار است که گوشی‌های خود را با کیفیت بالای بدنه و دوربین‌های عالی روانه بازار می‌کند. این موضوع درباره گوشی‌های رده‌بالا و میان‌رده و حتی ارزان‌قیمت شیائومی هم صدق می‌کند.

به گزارش Techtrends.news ، این کمپانی گوشی‌های متنوعی را در بازه‌های قیمتی مختلف عرضه می‌کند و به همین دلیل، انتخاب بهترین گزینه‌ها تقریبا دشوار است. برخی از گوشی‌های شیائومی در فهرست بهترین گوشی های ۲۰۲۲ قرار دارند، بعضی از گوشی‌های شیائومی هم در لیست بهترین گوشی‌های ارزان‌قیمت و اقتصادی دیده می‌شوند و تعدادی از آنها نیز در لیست بهترین گوشی‌ها از نظر دوربین قرار دارند. برای هرکدام از این گوشی‌ها، باید نیاز و نوع کاربری خود را مشخص کنید.

بیشتر بخوانید:

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی

تجربه بازی کردن با گوشی‌های گیمینگ بسیار لذت‌بخش است و شیائومی هم خوشبختانه در این زمینه عملکرد موفقی دارد. این گوشی‌ها از نظر سخت‌افزاری بسیار قدرتمند هستند و در عین حال، با قیمت مناسبی نسبت به سایر رقیبا عرضه می‌شوند. درواقع، شیائومی مدت‌هاست که این استراتژی را دنبال می‌کند.

در این مقاله سعی کردیم راهنمای خرید بهترین گوشی گیمینگ شیائومی را در اختیار شما قرار دهیم. در این فهرست، گوشی‌هایی از برند ردمی، پوکو و بلک‌شارک را مشاهده می‌کنید که در بازه‌های قیمتی مختلف عرضه می‌شوند و ارزش خرید بالایی دارند.

شیائومی ۱۳ اولترا

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی

  • نمایشگر: ۶.۷۳ اینچ، ۱۴۴۰ در ۳۲۰۰ پیکسل
  • دوربین: ۵۰.۳+۵۰+۵۰ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2 / رم ۱۲ و ۱۶ گیگابایت
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۱۶۳.۲ در ۷۴.۶ در ۹.۱ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۳

یکی از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی ، شیائومی ۱۳ اولترا که از تراشه Qualcomm SM8550-AB Snapdragon 8 Gen 2 برخوردار است. این تراشه در حال حاضر یکی از بهترین تراشه کوالکام است.

Xiaomi 13 Ultra در نسخه‌های رم ۱۲ و ۱۶ گیگابایتی قابل خریداریست که هر دو برای انجام کارهای سنگین مناسبند. البته توجه داشته باشید که رم ۱۲ تنها با حافظه ۲۵۶ گیگابایت عرضه شده، اما برای رم ۱۶ موارد ۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایتی وجود دارد. انتخاب رم LPDDR5X و حافظه UFS 4.0 هم از مواردیست که برای شیائومی ۱۳ اولترا امتیاز محسوب می‌شود.

نمایشگر شیائومی ۱۳ اولترا از نظر ارائه کیفیت یکی از مزایای آن برای خرید گوشی محسوب می‌شود. این نمایشگر بزرگ ۶.۷۳ اینچی از نوع امولدست که از رزولوشن QHD+ پشتیبانی می‌کند. ارائه طیف وسیعی از رنگ‌ها و عملکرد خوب در نشان دادن رنگ مشکی از مشخصات صفحه نمایش گوشی شیائومی ۱۳ Ultra است.

در بین مشخصات شیائومی ۱۳ اولترا بخشی که بیشترین توجه کمپانی سازنده را به خود اختصاص داده، دوربین است. در ماژول دوربین ۴ سنسور ۵۰ مگاپیکسلی به چشم می‌خورد. سه لنز اولتراواید، تله‌فوتو و پریسکوپ از نوع سنسور IMX 858 و لنز اصلی نیز از نوع IMX 989 است.

شیائومی ۱۲S اولترا

شیائومی 12S اولترا

  • نمایشگر: ۶.۷۳ اینچ، ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل
  • دوربین: ۵۰.۳+۴۸+۴۸ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: اسنپدراگون ۸ نسل ۱ (۴ نانومتر) / رم ۸ و ۱۲ گیگابایت
  • باتری: ۴۸۶۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۹.۱×۷۵×۱۶۳.۲ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۲

شیائومی ۱۲S اولترا را می‌توان به‌عنوان بهترین گوشی گیمینگ شیائومی معرفی کرد. این گوشی هوشمند به‌صورت انحصاری در بازار چین عرضه می‌شود؛ اما می‌توان با سفارش گوشی از برخی فروشگاه‌ها، این گوشی را خریداری کرد.

شیائومی ۱۲ اس اولترا از نمایشگر عالی،‌ سرعت شارژ بالا، پردازنده و رم قدرتمندی بهره می‌برد که همگی عملکرد خوبی در اجرای بازی‌ها دارند. این گوشی به نمایشگر ۶.۷۳ اینچی LTPO2 AMOLED مجهز شده و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، دالبی ویژن و +HDR10 پشتیبانی می‌کند.

تراشه‌ای که برای این گوشی در نظر گرفته شده، اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ است که به همراه پردازنده گرافیکی Adreno 730 و نسخه‌های رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی، تمام انتظارات شما برای اجرای بازی را برآورده می‌‌کند.

باتری ۴۸۶۰ میلی‌آمپرساعت این گوشی نیز از شارژ سریع ۶۷ وات پشتیبانی می‌کند و در عرض ۴۱ دقیقه به‌طور کامل شارژ می‌شود. تمام این ویژگی‌ها باعث شده تا Xiaomi 12S Ultra در لیست بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی قرار بگیرد.

شیائومی ۱۲S اولترا بسیار مقاوم و خوش‌ساخت است و به لطف گواهی IP68، مقاومت بالایی در برابر گردوغبار و نفو‌ذ آب دارد.

نقطه قوت این گوشی، تنظیمات دوربین پشتی است که با همکاری لایکا طراحی شده و این گوشی را به یکی از بهترین گوشی‌ها از نظر دوربین تبدیل می‌کند. در پنل پشتی این گوشی شاهد یک لنز واید ۵۰.۳ مگاپیکسلی، لنز ۴۸ مگاپیکسلی پریسکوپ تله‌فوتو، لنز ۴۸ مگاپیکسلی اولتراواید و سنسور تشخیص عمق TOF 3D هستیم. یک دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی نیز در نمای جلویی قرار دارد.

شیائومی ۱۲ پرو

شیائومی 12 پرو

  • نمایشگر: ۶.۷۳ اینچ، ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل
  • دوربین: ۵۰+۵۰+۵۰ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: اسنپدراگون ۸ نسل ۱ / رم ۸ و ۱۲ گیگابایت
  • باتری: ۴۶۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۸.۲×۷۴.۶×۱۶۳.۶ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۱

شیائومی ۱۲ پرو هم یکی دیگر از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی است که از نظر سرعت شارژ، نمایشگر خوب، پردازنده و رم می‌تواند نیاز شما را برای بازی کردن برآورده کند. شیائومی در این گوشی از یک نمایشگر ۶.۷۳ اینچی LTPO AMOLED استفاده کرده که با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی در اختیار کاربر قرار می‌گیرد. این نمایشگر با رزولوشن ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل، از دالبی ویژن و +HDR10 پشتیبانی می‌کند و از نظر اجرای محتوای ویدیویی و بازی‌ها عملکرد بسیار خوبی دارد.

این گوشی همچنین از نظر طراحی ظاهری و دوربین هم یکی از بهترین‌هاست و جذابیت‌های زیادی برای کاربر دارد. در شیائومی ۱۲ پرو از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ و پردازنده گرافیکی Adreno 730 استفاده شده است و در نسخه‌های رم ۸ و ۱۲ گیگابایتی عرضه می‌شود. لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی واید، لنز ۵۰ مگاپیکسلی تله‌فوتو و لنز ۵۰ مگاپیکسلی اولتراواید در پنل پشتی گوشی تعبیه شده و یک دوربین سلفی ۳۲ مگاپیکسلی نیز در نمای جلویی گوشی قرار دارد.

باتری ۴۶۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی دوام خوبی دارد و با سرعت بالای ۱۲۰ وات شارژ می‌شود. شیائومی مدعی شده که باتری این گوشی در عرض ۱۸ دقیقه به‌طور کامل شارژ می‌شود. این ویژگی هم یکی از دلایلی است که باعث شده تا شیائومی ۱۲ پرو را یکی از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی بدانیم.

بیشتر بخوانید:

شیائومی ۱۲T

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی
بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی
  • نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ، ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل
  • دوربین: ۱۰۸+ ۸ + ۲ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: MediaTek Dimensity 8100-Ultra / رم ۸ گیگابایت
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۱۶۳.۱ در ۷۵.۹ در ۸.۶ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۲

شیائومی ۱۲تی از نمایشگری ۶.۶۷ اینچی با رزولوشن فول اچ دی پلاس بهره برده که توانایی نمایش تصاویر ۲۴ بیتی با پشتبانی HDR10 پلاس را نیز داراست. پنل ۱۲T شیائومی توانایی تولید ۶۸ میلیارد رنگ را دارد که بسیار مناسب افرادیست که قصد دارند با گوشی خود کار‌های گرافیکی هم انجام دهند. گفتنیست که این پنل از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی نیز پشتیبانی می‌کند.

پردازنده استفاده شده در شیائومی ۱۲T نسخه کاستوم دایمنسیتی ۸۱۰۰ است که با نام Dimensity 8100-ultra شناخته می‌شود. در اصل این چیپست با نسخه عادی ۸۱۰۰ تفاوت‌های زیادی ندارد، اما از نظر پردازش‌های گرافیکی و مصرف باتری بهینه‌تر شده است.

گوشی شیائومی ۱۲T از ترکیب سه‌گانه از لنز اصلی ۱۰۸ مگاپیکسل عریض، ۸مگاپیکسل اولتراواید و ماکرو ۲ مگاپیسکلی استفاده می‌کند. خروجی تصاویر لنز اصلی این مدل بصورت پیش‌فرض به ۱۲ مگاپیکسل محدود شده که بصورت دستی قابل تغییر به ۱۰۸ مگاپیکسل نیز هست، اما از دید تخصصی در هر دو حالت، عملکرد خوبی دارد. تصاویر لنز اصلی جزئیاتی عالی، رنگ‌های زنده و البته کنتراست جذابی دارند.

شیائومی ۱۲

شیائومی 12
بهترین گوشی های شیائومی برای گیمینگ
  • نمایشگر: ۶.۲۸ اینچ، ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
  • دوربین: ۵۰+۱۳+۵ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۳۲ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: اسنپدراگون ۸ نسل ۱ (۴ نانومتر) / رم ۸ و ۱۲ گیگابایت
  • باتری: ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۸.۲×۶۹.۹×۱۵۲.۷ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۱

شیائومی ۱۲ هم مثل مدل پرو از تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ بهره می‌برد. بد نیست بدانید که این تراشه در زمان اجرای بازی‌های و برنامه‌های سنگین داغ می‌کند و این موضوع درباره تمام گوشی‌هایی که از این تراشه برخودارند، صدق می‌کند. البته بعضی کمپانی‌ها مثل شیائومی، از سیستم‌های خنک‌کننده استفاده می‌کنند که تاحدودی این مشکل را برطرف می‌کند؛ با این‌حال بهتر است این موضوع را نیز در نظر بگیرد.

وظیفه پردازش گرافیکی در این گوشی بر عهده Adreno 730 است. شیائومی ۱۲ را می‌توانید در نسخه‌های ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸ و ۲۵۶/۱۲ گیگابایت خریداری کنید. یکی از نقاط قوت این گوشی، نمایشگر ۶.۲۸ اینچی AMOLED با رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل است که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، دالبی ویژن و +HDR10 پشتیبانی می‌‌کند.

ترکیب دوربین‌های ۵۰ مگاپیکسلی واید، ۱۳ مگاپیکسلی اولتراواید و ۵ مگاپیکسلی تله‌فوتو ماکرو نیز در این گوشی عملکرد خوبی دارد. دوربین سلفی این گوشی نیز ۳۲ مگاپیکسلی است.

شیائومی در این گوشی از یک باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعت استفاده کرده که می‌توان گفت شارژدهی معمولی دارد؛ اما نسبت به سایر رقیبان، چیزی کم ندارد. این باتری با تکنولوژی شارژ سریع ۶۷ وات شارژ می‌شود.

پوکو F4 جی تی

پوکو F4 جی تی

  • نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ، ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
  • دوربین: ۶۴+۸+۲ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: اسنپدراگون ۸ نسل ۱ (۴ نانومتر) / رم ۸ و ۱۲ گیگابایت
  • باتری: ۴۷۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۸.۵×۷۶.۷×۱۶۲.۵ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۲

پوکو F4 GT نسخه ری‌برند شده ردمی K50 Gaming است و یکی از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی محسوب می‌شود. این گوشی با تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ عملکرد بسیار خوبی در اجرای بازی‌ها دارد. این تراشه در گوشی پوکو F4 GT نیز با مشکل داغ شدن روبرو است و سیستم‌ خنک‌کننده آن تاحدودی می‌تواند مشکل را برطرف کند. این گوشی در نسخه‌های رم ۸ و ۱۲ با حافظه داخلی ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت به فروش می‌رسد.

نمایشگر ۶.۶۷ اینچی پوکو F4 GT نیز عملکرد خوبی دارد. در ساخت این نمایشگر از پنل AMOLED استفاده شده که از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل و +HDR10 پشتیبانی می‌کند.

از دیگر مشخصات پوکو F4 GT باید به دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی، دوربین اولترا واید ۸ مگاپیکسلی، دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی اشاره کرد. دوربین این گوشی عملکرد متوسطی دارد و نباید از آن انتظار ویژه‌ای داشته باشید. اما اگر برای بازی کردن به گوشی احتیاج دارید، می‌توانید به قابلیت‌های گیمینگ آن امیدوار باشید.

در این گوشی از یک باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپرساعتی با تکنولوزی شارژ ۱۲۰ وات استفاده شده است. با یک ساعت بازی کالاف دیوتی حدود ۱۵ درصد و با نیم ساعت بازی پابچی، حدود ۱۰ درصد از شارژ باتری کم می‌شود. بنابراین، عملکرد شارژدهی متوسطی دارد؛ اما با توجه به سرعت شارژ بالا، تقریبا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می‌کشد که باتری تا ۱۰۰ درصد شارژ شود. به همین دلیل می‌توان پوکو F4 GT را یکی از بهترین گوشی های شیائومی برای گیمینگ دانست.

بیشتر بخوانید:

شیائومی ۱۱T پرو

شیائومی 11T پرو

  • نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ، ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
  • دوربین: ۱۰۸+۸+۵ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: اسنپدراگون ۸۸۸ (۵ نانومتر) / رم ۸ و ۱۲ گیگابایت
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۸.۸×۷۶.۹×۱۶۴.۱ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۱

گوشی دیگری که باید در لیست بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی قرار بگیرد، شیائومی ۱۱T پرو است. این گوشی هوشمند با عملکرد بهینه نمایشگر و باتری می‌تواند یکی از گزینه‌های خوب برای گیمینگ باشد. شیائومی در این گوشی از نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل استفاده کرده است. این نمایشگر همچنین قابلیت نمایش ۱ میلیارد رنگ را دارد و قابلیت‌هایی مثل دالبی ویژن و +HDR10 را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

در بخش باتری نیز باید گفت که به لطف سیستم شارژ سریع ۱۲۰ وات، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی گوشی به‌سرعت شارژ می‌شود. تنها ۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا این باتری به‌طور کامل شارژ شود و این به تنهایی یکی از دلایلی است که شیائومی ۱۱ تی پرو در لیست راهنمای خرید بهترین گوشی گیمینگ شیائومی قرار بگیرد.

این گوشی هوشمند از تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸۸۸ بهره می‌برد که به‌خوبی از عهده اجرای بازی‌های سنگین برمی‌آید. البته فراموش نکنید که اگر طولانی مدت با این گوشی بازی کنید، با افت فریم و داغ شدن دستگاه روبرو می‌شوید. این گوشی در نسخه‌های ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸ و ۲۵۶/۱۲ گیگابایت عرضه می‌شود.

این گوشی به دوربین‌های ۱۰۸ مگاپیکسلی واید، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۵ مگاپیکسلی تله‌فوتو ماکرو مجهز شده که عملکرد معمولی دارند. برای عکاسی سلفی نیز یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی در نظر گرفته شده است.

پوکو F4

پوکو F4
بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی
  • نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ، ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
  • دوربین: ۶۴+۸+۲ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: اسنپدراگون ۸۷۰ ۵G (7 نانومتر) / رم ۶، ۸ و ۱۲ گیگابایت
  • باتری: ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۷.۷×۷۶×۱۶۳.۲ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۲

اگر به دنبال گوشی گیمینگ شیائومی ارزان یا حداقل،‌ ارزان‌تر از سایر گوشی‌های رده بالای این فهرست هستید، پوکو F4 هم می‌تواند گزینه خوبی باشد که نسخه ری‌برند شده ردمی K50 پرو محسوب می‌شود. این گوشی هوشمند به نمایشگر ۶.۶۷ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۰ هرتز مجهز شده است. این گوشی از نظر سرعت نمایشگر، بهتر از رقیبانش ظاهر شده و عملکرد خوبی در هنگام اجرای بازی‌ها دارد.

باتری پوکو F4 نیز شارژدهی متوسطی دارد؛ اما به لطف سرعت شارژ بالا می‌توان به سرعت باتری را شارژ کرد. این گوشی با باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعت و تکنولوژی شارژ ۶۷ وات در اختیار کاربر قرار می‌گیرد.

در پنل پشتی این گوشی شاهد لنزهای ۶۴ مگاپیکسلی واید، ۸ مگاپیکسلی اولترا واید و ۲ مگاپیکسلی ماکرو هستیم که در مجموع عملکرد قابل قبولی دارد. دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی این گوشی نیز شما را نا امید نمی‌کند.

در این گوشی از تراشه اسنپدراگون ۸۷۰ ۵G استفاده شده که عملکرد بسیار خوبی در اجرای بازی‌ها دارد. به لطف این تراشه می‌توانید از اجرای روان بازی‌ها لذت ببرید؛ هرچند که ممکن است با چالش داغ شدن گوشی مواجه شویم که به‌دلیل پردازش بالا چندان عجیب نیست. کنترل دما و اجرای خوب بازی‌ها باعث شده تا پوکو F4 را یکی از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی بدانیم.

بیشتر بخوانید:

شیائومی می ۱۱ اولترا

شیائومی می 11 اولترا
بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی
  • نمایشگر: ۶.۸۱ اینچ، ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل
  • دوربین: ۵۰+۴۸+۴۸ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: اسنپدراگون ۸۸۸ (۵ نانومتر) / رم ۸ و ۱۲ گیگابایت
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۸.۴×۷۴.۶×۱۶۴.۳ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۱

اگر با برجستگی دوربین شیائومی می ۱۱ اولترا مشکلی ندارید، می‌توانید این گوشی را در گزینه‌های خرید خود قرار دهید. این گوشی شیائومی که پرچمدار ۲۰۲۱ شیائومی محسوب می‌شود، از ویژگی‌های لازم برای ارائه تجربه لذت‌بخش گیمینگ بهره می‌برد؛ البته ممکن است گوشی کمی داغ کند و عملکرد دستگاه را تحت تاثیر قرار دهد.

این گوشی هوشمند از نمایشگر ۶.۸۱ اینچی با پنل AMOLED بهره می‌برد و از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند. از دیگر مشخصات نمایشگر فوق‌العاده خوب شیائومی می ۱۱ اولترا می‌توان به رزولوشن ۳۲۰۰×۱۴۴۰ پیکسل، دالبی ویژن و +HDR10 اشاره کرد.

در این گوشی از تراشه پرچمدار اسنپدراگون ۸۸۸ استفاده شده که با معماری ۵ نانومتری ساخته شده است. پردازش گرافیکی را نیز Adreno 660 بر عهده دارد. می ۱۱ اولترا در نسخه‌های ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲ و ۵۱۲/۱۲ گیگابایت عرضه می‌شود.

از دیگر ویژگی‌های خوبی که می ۱۱ اولترا را به یکی از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی تبدیل می‌کند، باتری بادوام ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی است که از تکنولوژی شارژ سریع ۶۷ وات پشتیبانی می‌کند و در مدت ۳۶ دقیقه تا ۱۰۰ درصد شارژ می‌شود.

درباره تنظیمات دوربین گوشی هم باید گفت که از لنز اصلی ۵۰ مگاپیکسلی واید، ۴۸ مگاپیکسلی پریسکوپ تله‌فوتو و ۴۸ مگاپیکسلی اولتراواید بهره می‌برد. دوربین سلفی گوشی نیز ۲۰ مگاپیکسلی است.

بیشتر بخوانید:

بلک شارک ۵ پرو

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی

  • نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ، ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
  • دوربین: ۱۰۸+۱۳+۵ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: اسنپدراگون ۸ نسل ۱ (۴ نانومتر) / رم ۸، ۱۲ و ۱۶ گیگابایت
  • باتری: ۴۶۵۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۹.۵×۷۶.۵×۱۶۳.۹ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۲

بلک شارک ۵ پرو هم باید در لیست راهنمای خرید بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی قرار بگیرد. این گوشی هوشمند یکی از بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۲ به شمار می‌رود و به‌صورت تخصصی برای اجرای بازی‌ها طراحی شده است.

این گوشی هوشمند به تراشه اسنپدراگون ۸ نسل ۱ مجهز شده و در نسخه‌های ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۸، ۲۵۶/۱۲ و ۵۱۲/۱۶ گیگابایت عرضه می‌شود. در این گوشی از یک باتری ۴۶۵۰ میلی‌آمپرساعتی استفاده شده که به لطف تکنولوژی شارژ سریع ۱۲۰ وات، در عرض ۱۵ دقیقه به‌طور کامل شارژ می‌شود.

نمایشگر ۶.۶۷ اینچی OLED با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز نیز از دیگر ویژگی‌هایی است باعث شده که بلک شارک ۵ پرو را به‌عنوان یکی از بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی معرفی کنیم.

تنظیمات دوربین این گوشی هم شامل لنزهای ۱۰۸ مگاپیکسلی واید، ۱۳ مگاپیکسلی اولتراواید و ۵ مگاپیکسلی تله‌فوتو ماکرو می‌شود که برای یک گوشی گیمینگ، کار شما را راه می‌اندازد. یک دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی هم در نمای جلویی گوشی قرار گرفته است.

بک شارک ۵ هم گوشی گیمینگ خوبی است که با قیمتی کمتر از نسخه پرو عرضه می‌شود. این گوشی از تراشه اسنپدراگون ۸۷۰ ۵G (7 نانومتر)، رم ۸ و ۱۲ گیگابایت، نمایشگر AMOLED با نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، باتری ۴۶۵۰ میلی‌آمپرساعت و تکنولوژی شارژ ۱۲۰ وات بهره می‌برد. این گوشی هم مثل نسخه پرو، شما را در اجرای بازی‌ها و برنامه‌های سنگین نا امید نمی‌کند و دوام باتری خوبی دارد.

بیشتر بخوانید:

پوکو X4 GT

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی

  • نمایشگر: ۶.۶ اینچ از نوع IPS LCD با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۶۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز
  • پردازنده: MediaTek Dimensity 8100
  • رم: ۸ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۱۲۸، ۲۵۶ گیگابایت
  • دوربین: ۶۴ + ۸ + ۲ مگاپیکسل/ دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۰۸۰ میلی‌آمپرساعت

نمونه‌ای دیگر از بهترین گوشی های گیمینگ در سال ۲۰۲۳ ،  Poco X4 GT که  طراحی مینیمال و ظریفی دارد. این محصول از  تراشه بر اساس فناوری ۵ نانومتری ساخته شده و دارای حداکثر فرکانس پردازنده ۲.۸۵ گیگاهرتز است.

CPU نیز با پردازنده گرافیکی ARM Mali-G610 MC6 جفت شده است. این پردازنده گرافیکی می‌تواند بازی‌های گرافیکی فشرده را به راحتی اجرا کند. بد نیست که به این نکته نیز اشاره کنیم که به لطف این پردازنده می‌توانید از سرعت دانلود تا ۷ گیگابیت بهرمند شوید.

جدا از طراحی زیبای این مدل، پوکو ایکس فور جی تی صفحه نمایش خوبی هم دارد که در ادامه دلایلمان را برای این ادعا بطور مفصل توضیح می‌دهیم. شاید از وجود پنل ال سی دی در یک گوشی در سال ۲۰۲۲ تعجب کنید، ولی قطعاً به معنای بد یا بی‌کیفیت بودن صفحه‌نمایش نیست.

این نمایشگر ۶.۶ اینچی که اندازه‌ی مناسب و استانداردی در نظر گرفته می‌شود، نرخ رفرش فوق‌العاده ۱۴۴ هرتزی دارد که نسبت به پنل‌های ۱۲۰ هرتزی که در جاهای دیگر می‌بینید یک پله بالاترست و از قابلیت‌های چون HDR10 و Dolby Vision هم پشتیبانی می‌کند.

دوربین اصلی گوشی Poco X4 GT از ۳ لنز، لنز اصلی از نوع واید و ۶۴ مگاپیلسلی با قابلیت فوکوس خودکار، لنز اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و لنز ماکرو ۲ مگاپیکسلی برخوردار است.

بیشتر بخوانید:

شیائومی ۱۲T پرو

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی

  • نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ از نوع AMOLED با رزولوشن ۱۲۲۰ در ۲۷۱۲ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
  • پردازنده: Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1
  • رم: ۸ و ۱۲ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
  • دوربین: ۲۰۰ + ۸ + ۲ مگاپیکسل/ دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت

یکی دیگر از منحصر به فردترین گوشی‌هایی که باید در لیست بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۳ قرار گیرد شیائومی ۱۲T پرو است. این محصول از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸+Gen1 برخور دار است.

شیائومی ۱۲ تی پرو می‌تواند انتخاب خوبی برای افرادی که علاقمند به گیم هستند باشد، چراکه تمام بازی‌های گرافیک سنگین بر روی آن به راحتی و باکیفیت و سرعتی مطلوب اجرا می‌شوند.

شیائومی ۱۲T Pro در بخش نمایشگر از فنآوری امولد بهره برده که قادرست طیف وسیعی از رنگ‌ها را ارائه دهد. به لطف این تکنولوژی کنتراست نمایشگر فوق‌‌العاده است و محتواها در کیفیت بسیار خوبی پخش می‌شوند. نمایشگر ۱۲ تی پرو از محتوای دالبی ویژن و HDR10+ پشتیبانی می‌کند.

این نمایشگر ۶.۶۷ اینچی از نرخ نمونه‌برداری لمسی ۴۸۰ هرتز پشتیبانی می‌کند و این یعنی، پاسخی که حین لمس صفحه‌نمایش دریافت می‌کنید، نسبتاً سریع است. حداکثر روشنایی نمایشگر به ۹۰۰ نیت می‌رسد، اگرچه این میزان نسبت به گوشی‌های دیگر چندان زیاد نیست، اما هم در محیط آفتابی و هم در محیط داخلی، روشنایی خوبی ارائه می‌دهد.

همانطور که می‌دانید در گوشی گیمینگ دوربین اهمیت بالایی ندارد اما باید بگویم که این محصول در بخش دوربین فوق العاده عمل کرده است و اگر از افرادی هستید که هم به گیم هم به عکاسی علاقمند هسنید این محصول انتخب مناسبی برای شماست.

 ردمی Note 12  توربو

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی
بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی
  • نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ از نوع OLED با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
  • پردازنده: Qualcomm SM7475-AB Snapdragon 7+ Gen 2
  • رم: ۸، ۱۲ و ۱۶ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۲۵۶، ۵۱۲ گیگابایت و ۱  ترابایت
  • دوربین: ۶۴+۸+۲ مگاپیکسل/ دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسل
  • باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعت

گوشی شیائومی ردمی Note 12 Turbo با جدیدترین پردازنده شرکت آمریکایی کوالکام یعنی Snapdragon 7+ Gen 2 روانه بازار می‌شود. این تراشه که بر اساس معماری ۴ نانومتری ساخته شده هشت هسته‌ای بوده و عملکرد سریع و قدرتمندی را ارائه می‌دهد.

نمایشگر ردمی نوت ۱۲ توربو جاییست که این قاتل پرچمدار حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. پنل جلوی این گوشی یک صفحه نمایش ۶.۶۷ اینچی اولد را در خود جای داده که از نظر ابعاد و اندازه برای تماشای محتوای ویدئویی و حتی بازی کردن بسیار مناسب در نظر گرفته می‌شود.

صفحه نمایش Redmi Note 12 Turbo در گروه روشن‌ترین نمایشگرها دسته‌بندی می‌شود، روشنایی ۱۰۰۰ نیتی این پنل OLED باعث می‌شود در هر شرایط نوری و حتی زیر نور مستقیم آفتاب هم بتوانید به راحتی با گوشی خود کار کنید. همچنین، رزولوشن این گوشی ۱۰۸۰×۲۴۰۰ پیکسل است و تراکم پیکسلی ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ را ارائه می‌دهد.

پنل پشتی گوشی ردمی Note 12 Turbo میزبان لنزهای سه‌گانه بوده که شامل دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل، لنز اولتراواید ۸ مگاپیکسل، لنز ماکرو ۲ مگاپیکسل است.

ردمی K50 گیمینگ

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی
بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی
  • نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ از نوع OLED با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۴۰۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز
  • پردازنده: Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1
  • رم: ۸ و ۱۲ گیگابایت
  • حافظه داخلی: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
  • دوربین: ۶۴+۸+۲ مگاپیکسل/ دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسل
  • باتری: ۴۷۰۰ میلی‌آمپرساعت

شیائومی در ردمی k50 گیمینگ برای اینکه در اجرای سنگین‌ترین گیم‌ها نیز به هیچ عنوان مشکلی پیدا نکند، سراغ پردازنده فوق العاده قدرتمند Snapdragon 8 Gen1 ساخت کمپانی آمریکایی Qualcomm رفته که در حال حاضر یکی از پر سرعت‌ترین پردازنده گوشی‌های اندرویدی به حساب می‌آید.

ردمی k50 گیمینگ با استفاده از یک نمایشگر ۶.۶۷ اینچی OLED وظیفه نمایش محتوا‌های تصویری را بر عهده دارد. رزولوشن تصویر این صفحه نمایش ۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم پیکسلی آن ۳۹۵ پیکسل در هر اینچ است که حدود ۸۶.۲ درصد از پنل جلویی را به خود اختصاص داده است.

کمپانی شیائومی برای ردمی k50 گیمینگ یک باتری ۴۷۰۰ میلی‌آمپری در نظر گرفته شده تا در زمان‌هایی که با گوشی خود ساعت‌ها بازی‌های سنگین را اجرا می‌کنید نیز با مشکل کمبود شارژ مواجه نشوید. زمانی که نیاز به شارژ کردن گوشی خود در هنگام بازی کردن داشته باشید نیز جای نگرانی نیست، زیرا این مدل به کمک شارژر سوپر فست شارژ ۱۲۰ واتی تنها به ۱۷ دقیقه زمان جهت فول شارژ شدن نیاز خواهد داشت.

اگر چه که در محصلات گیمینگ دوربین اهمیت بالایی ندارد اما باید گفت که این محصول از ماژول سه گانه بهرمند است که شامل لنز اصلی ۶۴ مگاپیکسلی است، لنز دیگری که در ماژول دوربین ردمی k50 گیمینگ قرار گرفته Ultrawide است که زاویه دید ۱۲۰ درجه‌ و کیفیت ۸ مگاپیکسلی دارد.

لنز ماکرو نیز آخرین سنسور موجود در ماژول دوربین است که در Macrography عملکردی عالی خواهد داشت. دوربین سلفی نیز با کیفیت ۲۰ مگاپیکسل و پشتیبانی از قابلیت HDR توانایی ثبت تصاویر سلفی با کیفیتی مطلوب را خواهد بود.

پوکو F3

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی [مهر 1400]
گوشی گیمینگ شیائومی ارزان
  • نمایشگر: ۶.۶۷ اینچ، ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل
  • دوربین: ۴۸+۸+۵ مگاپیکسل / دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
  • تراشه و رم: اسنپدراگون ۸۷۰ ۵G (7 نانومتر) / رم ۶ و ۸ گیگابایت
  • باتری: ۴۵۲۰ میلی‌آمپرساعت
  • ابعاد: ۷.۸×۷۶.۴×۱۶۳.۷ میلی‌متر
  • سال عرضه: ۲۰۲۱

پوکو F3 تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۷۰ ۵G را در بطن خود جای داده که براساس تکنولوژی ساخت ۷ نانومتری ساخته شده و یک پردازنده‌ی هشت هسته‌ای است. این پردازنده از یک هسته‌ی Kryo 585 با فرکانس ۳.۲ گیگاهرتز، سه هسته‌ی Kryo 585 با فرکانس ۲.۴۲ گیگاهرتز و چهار هسته‌ی Kryo 585 با فرکانس ۱.۸۰ گیگاهرتز برخوردارست.

به منظور تجزیه و تحلیل داده‌های گرافیکی هم از پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 650 بهره برده است. در واقع تراشه اسنپدراگون ۸۷۰ ۵G یکی از امتیازات پوکو اف ۳ محسوب می‌شود.

پوکو F3 یکی از بهترین گوشی های شیائومی برای گیمینگ بوده و یکی از ویژگی‌های مثبت آن، صفحه نمایش بسیار عالی‌اش است. نمایشگر پوکو اف ۳ از نوع AMOLED بوده که نوید نمایش رنگ چشم‌نواز و طیف رنگی میلیونی را برای گوشی پوکو F3 می‌دهد.

اما نقاط قوت نمایشگر پوکو F3 به همین جا ختم نمی‌شود. برای اجرای هر چه روان‌تر بازی‌ها، نمایشگر از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند که یک امتیاز برای آن محسوب می‌شود.

پوکو F3 علاوه‌بر اینکه به یکی از بهترین نمایشگر‌های موجود در قلمرو موبایل مجهز شده، از یک باتری ۴۵۲۰ میلی‌آمپری بهره می‌برد که توانایی پاسخگویی به نیاز مصرف این نمایشگر را داراست.

در پوکو اف ۳ لنز اصلی بکار رفته ۴۸ مگاپیکسلی با قابلیت PDAF است و در مجموع ۳ لنز را در پنل پشتی به چشم می‌خورد. لنز اولتراواید آن ۸ مگاپیکسلی با زاویه دید ۱۱۹ درجه بوده و به یک لنز ماکرو ۵ مگاپیکسلی هم مجهز شده است. این گوشی را می‌توان در نسخه‌های ۱۲۸/۶، ۱۲۸/۸ و ۲۵۶/۸ گیگابایت خریداری کرد.

سوالات متداول

بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی کدامند؟

از جمله بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی می‌توان به ردمی K50 گیمینگ ، شیائومی ۱۲T شیائومی ۱۲S اولترا، شیائومی ۱۳ اولترا و بلک شارک ۵ پرو اشاره کرد. گوشی‌های دیگری نیز در این راهنمای خرید معرفی شدند که مطالعه مشخصات آنها در انتخاب بهتر به شما کمک می‌کند.

آیا گوشی‌های شیائومی بهتر از گوشی‌های سامسونگ هستند؟

گوشی‌های شیائومی هر سال بیشتر از سال قبل پیشرفت می‌کنند و به گوشی‌های سامسونگ نزدیک‌تر می‌شوند. نمونه بارز این ادعا، شیائومی ۱۲ در مقایسه با گلکسی S22 است. با این‌حال، در نظر داشته باشید که این گوشی‌ها از چند نظر با هم تفاوت دارند. برای مثال، شیائومی گوشی‌های خود را با سرعت شارژ بهتری عرضه می‌کند، اما گوشی‌های سامسونگ تنظیمات دوربین بهتری دارند. انتخاب بین این گزینه‌ها، به نوع نیاز شما بستگی دارد. علاوه‌براین، سامسونگ در گوشی‌های میان‌رده سری A خود از نمایشگرهای بهتری استفاده می‌کند؛ این‌ در‌حالی‌است‌که برند گوشی‌های پوکو قدرت بیشتری دارند و گوشی‌های ردمی هم برای عکاسی بهتر هستند.

برای خرید گوشی گیمینگ به چه نکاتی توجه کنیم؟

از جمله ویژگی‌های مهم که هنگام خرید گوشی گیمینگ باید به آن توجه کنید می‌توان به تراشه، نمایشگر، باتری و رم اشاره کرد. اگر گوشی موردنظر شما از این جوانب کیفیت خوبی داشته باشد، می‌توان برای اجرای بازی روی آن حساب کرد.

بیشتر بخوانید:

نظر شما در خصوص بهترین گوشی های گیمینگ شیائومی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

منبع تکراتو

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 8 =