banner

اگر جاهای دیدنی دانمارک را بشناسید، به احتمال زیاد جزایر فارو را هم کم‌و‌بیش می‌شناسید. اگر تا به حال چیزی در مورد این جزایر نشنیده‌اید، اصلا لازم نیست نگران باشید. با خواندن این مطلب از مجله گردشگری علی بابا، همه‌ چیز را درباره سفر به جزایر فارو خواهید دانست.

جزایر فارو یا جزایر فاروئه، شامل ۱۸ جزیره می‌شود که همگی بین دریای نروژ و شمال اقیانوس اطلس قرار دارند. این جزایر جزو قلمرو کشور دانمارک محسوب می‌شوند؛ اما جزو مناطق خودگردان دانمارک هستند.

جزایر فارو بین گردشگرانی که قصد سفر به مقصدی زیبا، آرام و دوست‌داشتنی را دارند، بسیار محبوب است. اگر می‌خواهید سفری پر از آرامش داشته باشید و زیبایی‌های طبیعت را ببینید، سفر به این جزایر یکی از بهترین گزینه‌ها برای شماست.

جزایر فارو کجاست؟

جزایر فارو، در شمال اروپا و منطقه اسکاندیناوی، بین دریای نروژ و اقیانوس آتلانتیک شمالی، تقریبا در نیمه راه بین نروژ و ایسلند قرار گرفته است.

بهترین زمان بازدید از جزایر فارو چه موقعی است؟

بهترین زمان بازدید از جزایر فارو، از اواسط اردیبهشت تا اواسط شهریور است.

جزایر فارو چه امکانات رفاهی و تفریحی دارد؟

تمام امکانات رفاهی لازم برای زندگی در جزایر فارو پیدا می‌شود؛ همچنین این جزایر از امکانات تفریحی خوبی هم برخوردار است.

مشخصات جزایر فارو

همان‌طور که اشاره کردیم، این جزایر شامل ۱۸ جزیره می‌شود و در دانمارک قرار دارد. این جزایر هجده‌گانه، از سال ۱۹۴۸ میلادی به بعد، به یکی از مناطق خودگردان دانمارک تبدیل شده است. البته برخی مسئولیت‌ها، از جمله دفاع نظامی، امور خارجه و دیوان قضایی، کماکان مسئولیتش بر عهده کشور دانمارک است.

مشخصات جزایر فارو

عکس از: سایت Quarkexpeditions

از ۱۸ جزیره فارو، ۱۷ تای آن‌ها‌ مسکونی است؛ «استریموی» با ۳۸۵ کیلومترمربع مساحت، بزرگ‌ترین جزیره فارو به شمار می‌رود. جزیره «توشهاون» هم پایتخت فارو است. این جزایر در مجموع حدود ۱۴۰۰ کیلومترمربع مساحت دارند و واحد پول آن «کرون فارو» (DKK) است.

صنایع دستی و صادرات ماهی، مهم‌ترین منابع درآمدی این جزایر هستند. به همین دلیل شما می‌توانید انواع صنایع دستی و ماهی را راحت پیدا کرده و خریداری کنید.

مشخصات جزایر فارو

عکس از: سایت Quarkexpeditions

در جزایر فاروئه، محصولات و خدمات گران است. روی هر خرید شما هم ۲۵ درصد مالیات حساب می‌شود. خبر خوب اینجاست که اگر شما به ‌عنوان گردشگر وارد جزایر فارو شوید، بعد از اتمام سفرتان و خروج از این منطقه، می‌توانید تمام مالیاتی را که پرداخت کرده‌اید، پس بگیرید.

جزایر فارو کجاست؟

جزایر فارو، در شمال اروپا و منطقه اسکاندیناوی، بین دریای نروژ و اقیانوس آتلانتیک شمالی، تقریبا در نیمه راه بین نروژ و ایسلند قرار گرفته است. هنگام سفر به جزایر فارو، می‌توانید اسکاتلند را در جنوب این جزایر، ایسلند را در شمال غربی و نروژ را در شرق آن ببینید.

لوکیشن جزایر فارو روی گوگل مپ

بهترین مسیر دسترسی به جزایر فارو

برای رسیدن به جزایر فارو، اول باید برای دریافت ویزای شینگن اقدام کنید، بعد ویزای دانمارک و ویزای ۹۰ روزه ورود به این جزایر را هم بگیرید.

نکته اینجاست که شما با داشتن تنها یک ویزای شینگن، نمی‎توانید به این جزایر بروید؛ باید حتما ویزای ۹۰ روزه ورود به جزایر فارو را داشته باشید. درست است که این جزایر در قاره اروپا قرار دارد، اما جزو اتحادیه اروپا نیست و شامل ویزای شینگن نمی‌شود.

بهترین مسیر دسترسی به جزایر فارو

عکس از: سایت Quarkexpeditions

جزایر فارو از ایران دور است و هزینه‌های سفر به این جزایر هم زیاد است؛ اما تجربه سفر به جزایر فارو به این هزینه‌ها می‌ارزد. اگر دوست دارید سریع به این جزایر برسید، می‌توانید از هواپیما استفاده کنید؛ اگر نه، کشتی هم یکی از گزینه‌های سفر به این جزایر است.

بهترین زمان بازدید از جزایر فارو

دانستن بهترین زمان سفر، به شما کمک می‌کند برنامه بهتری برای سفر خود بچینید و زمانی را برای سفر انتخاب کنید که مناسب شماست. در این بخش از مطلب، بهترین زمان سفر به جزایر فارو را به شما می‌گوییم.

بهترین زمان بازدید از جزایر فارو

عکس از: سایت Quarkexpeditions

با توجه به وضعیت آب‌وهوایی جزایر فاروئه، بهترین زمان برای سفر به این جزایر، اواسط اردیبهشت تا اواسط شهریور است. این زمان به ‌عنوان زمان طلایی سفر به این جزایر بین گردشگران معروف است. در این چهار ماه، شما از باد و باران‌های شدید در امان هستید و می‌توانید از آب‌وهوای خوب لذت ببرید.

اقلیم جزایر فارو، معتدل، بارانی و اغلب ابری است. در این جزایر بادهای شدید در بعضی فصل‌های سال می‌وزد و بیشتر روزهای سال هوا بارانی است. بیش‌ترین باران در اوایل دی تا اوایل بهمن می‌بارد.

بهترین زمان بازدید از جزایر فارو

عکس از: سایت Hoppingfeet

– جزایر فارو در بهار

آب‌وهوای جزایر فارو در ماه‌های مختلف بهار متفاوت است. اوایل بهار هوا هنوز سرمای زمستانه خود را دارد و ممکن است باد و باران‌های شدیدی مشاهده شود. از اواسط بهار، جزایر فارو بهترین آب‌وهوای خود را می‌بیند.

– فارو در تابستان

آب‌وهوای تابستانه فارو، کاملا خنک است. خیلی کم پیش می‌آید در تابستان‌های فارو، گرما اذیتتان کند. پس برای سفر به جزایر فارو در تابستان خیالتان کاملا راحت باشد. در واقع تابستان یکی از بهترین فصل‌ها برای سفر به این جزایر است.

جزایر فارو در تابستان

عکس از: سایت Hoppingfeet

– جزایر فارو در پاییز

پاییز در فارو زیبا، اما سرد است. در این فصل آب‌وهوا کم‌کم رو به سردی می‌رود، باد و باران‌ها بیشتر می‌شود و ممکن است سرما اذیتتان کند. اگر قصد سفر به جزایر فارو در پاییز را دارید، باید خوب از خودتان مراقبت کنید.

– جزایر فارو در زمستان

زمستان فصلی است که فارو را در سرمای طاقت‌فرسای خود غرق می‌کند. در این فصل نه تنها باد و باران‌های شدیدی دیده می‌شود، بلکه دریا هم ممکن است طوفانی شود. در این صورت حتی نمی‌توانید به جزایر فارو برسید. پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد سفر به این جزایر در زمستان را دارید، از همین الان قید آن را بزنید.

جزایر فارو در زمستان

عکس از: سایت Cntraveler

امکانات رفاهی جزایر فارو

یکی از نکات جذاب این جزایر این است که شما می‌توانید حتی با پیاده‌روی، از جزیره‌ای به جزیره دیگر بروید. بعضی جزایر با پل و برخی با تونل‌ زیردریایی به هم متصل شده‌اند. با این حساب شما راه‌های مختلفی برای جابجایی بین جزایر دارید.

امکانات رفاهی جزایر فارو

عکس از: سایت Hoppingfeet

قایق‌های ماشینی، سیستم حمل‌ونقل زمینی و جابجایی با هلی‌کوپتر، از جمله امکانات و خدمات این جزایر برای حمل و نقل هستند. همچنین شما می‌توانید تمام امکانات رفاهی را به‌ راحتی در این جزایر پیدا کنید؛ از جمله فرودگاه، هتل، مراکز بهداشتی – درمانی، اینترنت پرسرعت، فروشگاه‌های مختلف و هر چیزی که شما بخواهید.

امکانات تفریحی جزایر فارو

در جزایر فارو، می‌توانید تفریحات مختلفی را تجربه کنید. این بخش را با دقت بخوانید تا خودتان را در حال لذت ‌بردن از این تفریحات تصور کنید. پیشنهاد می‌کنم در سفر به این جزایر حتما این تفریحات را تجربه کنید تا خاطرات جذاب‌تری از سفر برای خودتان بسازید.

کمپینگ

کمپینگ، همیشه یکی از بهترین و محبوب‌ترین تفریحات برای گردشگران بوده است. این تفریح به شما اجازه می‌دهد با خیال راحت از طبیعت لذت ببرید و  آرامش داشته باشید. کمپینگ در طبیعت زیبای جزایر فارو، تمام دغدغه‌هایتان را برای چند ساعت از ذهنتان پاک می‌کند.

امکانات تفریحی جزایر فارو

عکس از: سایت Cntraveler

در طبیعت زیبای فارو و با چشم‌انداز شگفت‌انگیزی که به دریا دارید، امکان ندارد از کمپینگ سیر شوید.

عکاسی

عکس ‌گرفتن یعنی ثبت دوباره خاطراتتان؛ با عکاسی شما نه تنها خاطرات خوبتان را در ذهن، بلکه در عکس‌ها هم ذخیره می‌کنید. علاوه بر این، عکاسی از طبیعت فوق‌العاده جزایر فارو، می‌تواند برایتان آرامش‌بخش و جذاب هم باشد.

عکاسی

عکس از: سایت Cntraveler

فکرش را بکنید، در آن طبیعت بی‌نظیر راه می‌روید، زیبایی‌ها را ثبت می‌کنید و احتمالش زیاد است بتوانید از حیوانات و گیاهانی که می‌بینید، عکسی منحصربه‌فرد بگیرید.

طبیعت‌گردی

با سفر به جزایر فارو، امکان ندارد طبیعت‌گردی نکنید. حتی اگر دلتان نخواهد در طبیعت قدم بزنید، صدای آرامش‌بخش دریا را بشنوید و مناظر فراموش‌نشدنی فارو را ببینید، طبیعت این منطقه شما را بسیار وسوسه می‌کند.

قایق‌سواری

عکس از: سایت Cntraveler

قایق‌سواری

قایق‌سواری یکی از تفریحات محبوب گردشگرانی است که به این جزایر سفر می‌کنند. چشم‌انداز جزایر از دل دریا و آرامشی که در قایق روی آب تجربه می‌کنید، باعث می‌شود این تفریح، یکی از بهترین تفریحات شما در طول سفر به جزایر فارو باشد.

طبیعت‌گردی

عکس از: سایت Cntraveler

جاهای دیدنی جزایر فارو

علاوه بر مراکز تفریحی، جاهای دیدنی جزایر فارو هم کم نیستند. پیشنهاد می‌کنیم این بخش را با دقت بخوانید تا برای سفر به جزایر فارو و دیدنی جاهای دیدنی آن، از همین حالا برنامه‌ریزی کنید.

– آبشار گاسادالور (gasadalur)

از آبشار گاسادالور شروع می‌کنیم. به جزیره وگار (Vágar) بروید، در نزدیکی روستای گاسادالور (gasadalur)، این آبشار زیبا و معروف را پیدا می‌کنید. این آبشار با حدود ۲۰۰ متر ارتفاع، به دره‌ای می‌ریزد که درست زیر آن قرار دارد. برای دسترسی آسان‌تر به این آبشار، یک تونل زیرزمینی در سال ۲۰۰۴ حفر شد که روستای گاسادالور را به آبشار متصل می‌کند.

آبشار گاسادالور

عکس از: سایت Cntraveler

چشم‌انداز این آبشار به‌ قدری زیباست که امکان ندارد از آن عکس بگیرید و آن عکس به چشمتان خوب نباشد. آب این آبشار به دره‌ای زیبا با کوه‌های سرسبز می‌ریزد و در نهایت به اقیانوس می‌پیوندد.

– آبشار مولافاسور (Mulafossur Waterfall)

آبشار مولافاسور یکی از جذاب‌ترین جاهای دیدنی جزایر فارو است. می‌پرسید چرا؟ بیایید تا برایتان بگوییم. چشم‌انداز این جاذبه، انقدر خیره‌کننده و دیدنی است که سخت می‌توان از آن چشم برداشت. یکی از نکات جالب این آبشار، این است که در فصل‌های مختلف به رنگی متفاوت در می‌آید؛ در تابستان سبز و در پاییز زرد و نارنجی می‌شود.

آبشار مولافاسور (Mulafossur Waterfall)

عکس از: سایت Cntraveler

برای دیدن این جاذبه طبیعی، باید به جزیره وگار (Vágar) بروید و به روستای گاسادالور (gasadalur) سری بزنید. آبشار مولافاسور، نزدیک فرودگاه شهر وگار قرار گرفته است و حدود ۲۰ دقیقه رانندگی از فرودگاه فاصله دارد. این آبشار به اقیانوس اطلس می‌ریزد.

– جزیره هستور (Hestur Island)

جزیره هستور، یکی از جزایر کوچک در فارو است که در غرب جزیره استریموی (Streymoy) قرار دارد. این جزیره، به طبیعت بکر، آرامشی که فضا به شما می‌دهد و مناظر دیدنی‌اش معروف است. برای دسترسی به جزیره هستور، می‌توانید از قایق‌ یا تونل زیرزمینی استفاده کنید.

جزیره هستور

عکس از: سایت Shetlandwithlaurie

– دریاچه لیتیسواتن (Lake Leitisvatn)

اگر می‌خواهید بزرگ‌ترین دریاچه در جزایر فارو و یکی از جاهای دیدنی مهم فارو را ببینید، سری به دریاچه لیتیسواتن بزنید. این دریاچه بین شهرهای وگار (Vágar) و سورواگور (Suðuroy) واقع شده است و تقریبا ۳.۴ کیلومترمربع مساحت دارد.

دریاچه لیتیسواتن

عکس از: سایت Hoppingfeet

این دریاچه با دیواری صخره‌ای محاصره شده و به همین دلیل آب از آن بیرون نمی‌رود. همچنین این دریاچه محل زندگی و تخم‌گذاری پرندگان دریایی مختلف است.

چشم‌انداز این دریاچه، طبیعت اطراف، وجود پرندگان، امکان قایق‌سواری و ماهیگیری در این دریاچه، باعث شده تا دریاچه لیتیسواتن بسیار محبوب و معروف باشد. پیشنهاد می‌کنیم شما هم سری به این دریاچه بزنید و علاوه بر انجام تفریحات و دیدن زیبایی‌های آن، آرامش بودن در کنار دریاچه لیتیسواتن را هم تجربه کنید.

دریاچه لیتیسواتن

عکس از: سایت Hoppingfeet

– کلیسای جامع تورشاون (Torshavn Cathedral)

همان‎طور که قبلا هم گفتیم، تورشاون (Tórshavn) پایتخت جزایر فارو است. در این شهر، کلیسایی وجود دارد که تمام ساکنان فارو برایش احترام قائل هستند. شما می‌توانید این جزیره را در جنوب ساحل شهر استریموی و مرکز شهر تورشاون پیدا کنید.

کلیسای جامع تورشاون

عکس از: سایت Wikimedia

این کلیسا در سال ۱۷۸۸ ساخته شده و دومین کلیسای قدیمی فارو محسوب می‌شود. نمای ساختمان کلیسای جامع تورشاون سفید است و خود ساختمان با سنگ و چوب ساخته شده است. این کلیسا به دلیل معماری بومی، قدمت تاریخی، موقعیت ساحلی و چشم‌اندازی که به دریا دارد، از جاذبه‌های معروف جزایر فارو به شمار می‌رود.

تاریخچه جزایر فارو

نروژی‌ها در گذشته در این جزایر ساکن شدند. بعدها این جزایر رسما بخشی از پادشاهی نروژ شد.

سال‌ها بعد جزایر به اتحادیه کالمار پیوست. اتحادیه کالمار شامل سه کشور دانمارک، سوئد و نروژ بود. در اتحادیه کالمار، هر سه کشور امور داخلی خود را خودشان بر عهده داشتند؛ اما همه زیر نظر یک پادشاه فعالیت می‌کردند.

امکانات رفاهی جزایر فارو

عکس از: سایت Hoppingfeet

چند سال بعد طی اتفاقاتی پادشاه دانمارک، این جزایر را به ‌عنوان املاک ارباب-رعیتی، به «کریستوفر گابل» واگذار کرد. بعد از پیمان کیل جزایر فارو به دانمارک تعلق گرفت؛ طی این پیمان، پادشاهی مشترک دانمارک و نروژ به اتمام رسید و جزایر فاروئه جزو دانمارک شد.

faroe cntraveler10

عکس از: سایت Cntraveler

در طول جنگ جهانی دوم آلمان، دانمارک را اشغال کرد؛ در پی این اشغال، بریتانیا هم جزایر فارو را تحت سلطه گرفت. دو سال بعد، فارو موفق شد به ‌عنوان استانی خودگردان، تحت سلطه دانمارک به استقلال برسد. مردم فارو طی چندین سال بیشتر مسائل مربوط به این جزایر هجده‌گانه را به دست گرفته و مدیریت کردند؛ البته دفاع از جزایر، امور خارجی و دیوان قضایی فارو همچنان بر عهده دانمارک است.

جزایر فارو

عکس از: سایت Cntraveler

کلمه فارو در دانمارک از کلمه «Færøerne» می‌آید که به معنای «گوسفند» است. اسم «فارو» به دلیل وجود تعداد زیادی گوسفند دانمارکی در منطقه، روی این جزایر گذاشته شده است. تعداد گوسفندان در جزایر فارو آنقدر زیاد است که ممکن است حین سفرتان با وسایل نقلیه عمومی زمینی، این گوسفندان را از پنجره ببینید.

پوشش گیاهی و جانوری جزایر فارو

حتما تا حالا متوجه شده‌اید که گوسفندان دانمارکی و ماهی‌ها، بخش مهمی از پوشش جانوری این جزایر را تشکیل می‌دهند. علاوه بر این دو، حدود دو میلیون جفت مرغ دریایی، مرغ طوفان و پنگوئن فارویی هم در این جزایر سکونت دارند.

پوشش گیاهی و جانوری جزایر فارو

عکس از: سایت Cntraveler

اگر بخواهیم از پوشش گیاهی این منطقه برایتان بگوییم، باید اول به گیاهان بومی آن اشاره کنیم. هیپریکوم (Hypericum) که نوعی گیاه علفی با گل‌های زرد است، اسکاندیکس (Scandix) که گیاهی علفی با گل‌های سفید در مناطق ساحلی است و ایریس (Iris) که گل‌های بنفشی در مناطق مرطوب است، سه گونه از گیاهان بومی جزایر فارو هستند.

غیر از این گیاهان شما می‌توانید تنوع زیادی از گیاهان مختلف را در جزایر فارو مشاهده کنید؛ مانند گل میخک یا شاه‌توت.

پوشش گیاهی و جانوری جزایر فارو

عکس از: سایت Cntraveler

توصیه‌هایی برای سفر به یادماندنی در جزایر فارو

یادتان نرود حتما ویزای ۹۰ روزه ورود به این جزایر را بگیرید و در سفارت به این موضوع اشاره کنید. همچنین خوب است برنامه سفرتان را جوری بچینید که هنگام سفر به جزایر فارو، با باد و طوفان و باران‌های شدید مواجه نشوید.

جزیره فارو

عکس از: سایت World.Expeditions

در نهایت یادتان باشد به جاهای دیدنی جزایر فاروئه یا همان فارو سر بزنید و خاطرات خوبی برای خودتان بسازید. اگر دوست داشتید، خوشحال می‌شویم از تجربیات سفرتان برای ما هم بگویید؛ برای این‌کار کافیست زیر همین مطلب کامنت بگذارید و نظر یا خاطره ارزشمندتان را با ما به اشتراک بگذارید. سفرتان به سلامت.

<علی بابا / منبع

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × یک =