حلوا ارده سنتی آسمان

حلوا ارده سنتی آسمان

خیلی خوب و لازم است که بدانیم از اعلاترین، ناب ترین و البته خوشمزه ترین فرآورده های تولیدی حلوا ارده سنتی با طعمی بی نظیر در ایران ارده و حلوا ارده محلات استان مرکزی را با اعتماد به نفس کامل می شود نام برد که شما می توانید با داشتن طرز تهیه اصلی آن در منزل از درست کردن آن و خوشمزه بودن آن لذت ببرید.

محلات از شهرهای قدمت دار صنعتی و حائز اهمیت استان مرکزی به شمار می رود و شامل بسیاری از مراکز بزرگ تولیدی و فرآوری که یکی از آنها تولیدات فرآورده های دانه روغنی کنجد ایرانی خالص می باشد است که محصولات بسیار ممتاز، خوش طعم و بی نظیری را از جمله ارده،حلوا ارده، روغن ارده، روغن کنجد، سوهان(حلوا) کنجدی و حتی انواع شیره جات محلی و مخصوص را به وفور تولید و به بازار داخل از جمله شهرهای اراک، اصفهان، خوانسار، کاشان، خمین، دماوند، تهران و بازار خارج مثل عربستان و روسیه عرضه می‌کند.

قیمت فرآورده های سنتی کنجدی محلات در تولیدی ما مانند مراکز تولیدی دیگر با قیمت روز مواد اولیه لازم جهت تولید رابطه صمیمی دارد و طبیعی است با افزایش نرخ مواد اولیه نرخ تولید هم بالا می رود، اما و اما به دلیل اینکه هدف نهایی و نیت خالصانه مرکز تولیدی ما امنیت خاطر و رضایت مشتریست، تلاش بر آن داریم که قیمت گذاری کالا را بر پایه سود کم قرار داده تا امکان خرید را برای همه اقشار جامعه و کل کشور و حتی خارج از کشور فراهم نماییم.

در هر نقطه از ایران یا خارج از ایران که باشید فقط کافیست که با ما در سایت آراد برندینگ در تماس باشید و ما برای رساندن سفارشات عمده و جزئی شما به نحو احسن در اسرع وقت تمام تلاشمان را خواهیم کرد بدون شک با مزه کردن محصولات سنتی ،خالص و بسیار لذیذ ما دیگر هیچ برند دیگری را خریداری و یا حتی امتحان هم نخواهید کرد.

حلوا ارده سنتی

یکی از این مراکز بزرگ تولیدی تجاری ما هستیم که خالصانه و مشتری محور آماده عرضه خدمات مستقیم عمده و جزئی در خدمت مشتریان ارجمندمان هستیم در این واحد تجاری تمام سعی ما بر این است که محصولات اصیل کنجدی را از کنجد ایرانی مخصوص منطقه شیراز که در بازار امروز مرغوبترین،شیرین ترین و روغنی ترین کنجد ایرانی محسوب می‌شود تهیه و تولید کنیم.

ارده به صورت مایع غلیظ،نرم،رقیق و کرم رنگ است(کنجد سفید) که طعم آن گس و مایل به تلخی است و پس از تفت دادن دانه های کنجد پوست کنده و آسیاب شدن آنها بدست می آید.

حلوا ارده سنتی آسمان

می‌توان اینگونه گفت که این مواد خوراکی به شدت مقوی و خوش طعم متقاضیان خاص خودش را در تمام نقاط دنیا دارد و هر کسی در رده دوستداران ارده یا حلوا ارده سنتی و حتی دیگر محصولات دانه روغنی کنجد ارزشمند باشد قطعاً در صدد تهیه و خرید آنها از مراکز تولید و فروشگاههای معتبر و شناخته شده بر می آید و برای طول عمر بیشتر،سلامت و ایمنی کل بدن و افزایش قدرت جسمانی خود این هزینه سودمند را هر چه قدر هم که باشد متحمل می شود.

ارده یا حلوا ارده غالباً در وعده صبحانه به عنوان یک ماده غذایی فوق العاده انرژی زا و سرشار از ویتامین جایگاه خاص و دلنشین خودشان را دارند و حتی در میان وعده هم مورد استفاده قرار می گیرند که البته و صد در صد یک وعده کامل و مقوی غذایی هم به شمار می روند.

حلوا ارده آسمان

به طور کل حلوا ارده یک محصول انرژی زا می باشد و برای کودکان، زنان باردار، ورزشکاران و کسانی که کم خونی دارند و از ضعف بدنی برخوردارند توصیه می شود چراکه باعث می شود انرژی آن ها تامین شود، به همین دلیل است که مصرف بالای آن نیز برای افراد دیابتی و کسانی که مشکل اضافه وزن دارند توصیه نشده و ممنوع می باشد، حلوا ارده سنتی آسمان برای از بین بردن این مشکل به جای استفاده از شکر از قند های طبیعی مثل عسل، شیره خرما و شیره انگور استفاده می کند.

حلوا ارده آسمان داری طبیعی گرم و تر می باشد و برای کسانی که از مشکل سرد مزاجی رنج می برند مناسب می باشد، ارزش غذایی این محصول بسیار بالا است چراکه به دلیل ارده موجود در آن سرشار از املاح و مواد معدنی ارزشمندی همچون ویتامین، پروتئین، منیزیم، کلسیم، آهن، فیبر، آنتی اکسیدان، پتاسیم و… می باشد.

حلوا ارده سنتی آسمان

حلوا ارده یک فرآورده خوش طعم می باشد که از کنجد ساییده شده یا همان ارده تهیه می‌ شود، در تولید این محصول خوشمزه و مقوی علاوه بر ارده از تخم مرغ، شکر، هل، چوبک استفاده می شود، برای انسجام بخشیدن به حلوا ارده آسمان  و همچنین برای شیرین تر کردن آن از چوبک استفاده می کنند، به طور کلی بیشترین ماده تشکیل دهنده این ترکیب مقوی شکر و ارده می باشد، در نهایت پس از کامل شدن محصول از دانه های کنجد و یا خلال پسته و بادام جهت تزئین بهره می گیرند.
این ماده خمیری شکل و کرم رنگ اصولا به دو روش سنتی و صنعتی تهیه می شود، روش تولید این محصول تاثیری در کیفیت نهایی آن نخواهد گذاشت و شاید روی طعم، اسانس، رنگ و مزه نهایی اثر گذار باشد.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + دو =