زن آلمانی که از صدا اذیت می‌شود، دستگاه تنفص مصنوعی یا ونتیلاتور هم اتاقی خود را خاموش کرد!

به گزارش مجله اینترنتی توزلو به نقل ازیگ پزشک

یک حادثه عجیب اخیرا در آلمان رخ داده است. یک زن سالخورده آلمانی که در بیمارستانی در شهر مانهایم بستری بود، پس از خاموش کردن دستگاه تنفس مصنوعی هم اتاقی‌اش، متهم به اقدام به قتل عمد شد.

زن بستری در بیمارستان از صدای دستگاه تنفس مصنوعی یکی دیگر از بیماران ناراحت شد و تصمیم گرفت آن را خاموش کند تا در آرامش باشد. هم اتاقی او که ۷۹ سال سن دارد، پس از اینکه او را از دستگاه تنفس مصنوعی خارج کردند، تا آستانه مرگ پیش رفت. خوشبختانه، پزشکان او را به موقع معاینه کردند.

زن ۷۲ ساله در آلمان به دلیل اینکه صدای دستگاه او را آزار می‌داد، نه یک بار بلکه دو بار دستگاه ونتیلاتور هم اتاقی خود را خاموش کرد

بر اساس بیانیه مطبوعاتی مشترکی که دفتر دادستانی عمومی و پلیس مانهایم منتشر کردند، زن ابتدا حوالی ساعت ۸ شب ونتیلاتور هم اتاقی‌اش را خاموش کرده بود، زیرا از صدایی که دستگاه اکسیژن تولید می‌کرد به شدت اذیت می‌شد.

در این بیانیه ذکر شده است که چگونه پزشکان و کارکنان بیمارستان به طور خاص به او اطلاع دادند که اکسیژن مهمترین عامل مورد نیاز برای زنده نگه داشتن بیمار است و او نباید دوباره این کار را انجام دهد.

کارکنان هواکش را دوباره روشن کردند و رفتند. با این حال، زن نیازی به درک کامل وضعیت بحرانی را احساس نکرد و حوالی ساعت ۹ شب دوباره ونتیلاتور را خاموش کرد.

منبع

<سایت یک پزشک / منبع

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 17 =