سرمایه‌گذاری 57 میلیون دلاری ناسا برای تجهیزات احداث پایگاه روی ماه

سرمایه‌گذاری ۵۷ میلیون دلاری ناسا برای تجهیزات احداث پایگاه روی ماه

به گزارش مجله اینترنتی توزلو به نقل از دیجیاتو

احداث پایگاه روی ماه درست مثل احداث پایگاه روی زمین به ابزارهای خاصی نیاز دارد و ناسا گام بزرگی برداشته است تا برای این کار آماده شود. سازمان فضایی آمریکا با یک شرکت مستقر در تگزاس قراردادی ۵۷ میلیون دلاری امضا کرده است تا تجهیزات لازم برای ساخت اولین پایگاه قمری خود را دریافت کند.

ناسا به شرکت ICON حدود ۵۷ میلیون دلار پول می‌دهد تا پروژه Olympus را پیش ببرد. این پروژه به توسعه فناوری‌هایی می‌پردازد که به بشر اجازه می‌دهند تا با استفاده از خاک و مواد موجود در ماه و مریخ پایگاه بسازد.

«جیسون بَلرد»، مدیرعامل و هم‌بنیان‌گذار ICON می‌گوید: «برای تغییر پارادایم فضایی از آن‌جا و بازگشت دوباره به آن‌جا برای ماندن، به سیستم‌های قوی، انعطاف‌پذیر و توانمندی نیاز داریم که بتوانند از منابع محلی ماه و دیگر سیارات استفاده کنند. خوشحالیم که تحقیق و مهندسی‌های ما تا امروز نشان داده‌اند که دستیابی به چنین سیستم‌هایی ممکن است و بی‌صبرانه می‌خواهیم این امکان را محقق کنیم.»

ناسا با چاپگر سه‌بعدی روی ماه پایگاه می‌سازد؟

شرکت ICON در سال ۲۰۲۰ پروژه Olympus را با این استدلال آغاز کرد که فناوری‌هایش می‌توانند به تولید زیرساخت‌های حیاتی در ماه و مریخ کمک کنند. این شرکت همین حالا نوعی نمونه اولیه از دستاوردهای خود را تولید کرده که در‌واقع یک شبیه‌ساز چاپ سه‌بعدی از سکونتگاه‌هایی روی سیاره سرخ است. ناسا از این شبیه‌ساز برای آموزش فضانوردان خود استفاده خواهد کرد.

این شرکت حالا با این پول به تحقیقات بیشتر درباره نحوه عملکرد خاک ماه در شرایط گرانشی خاص این کره می‌پردازد. این تحقیقات ابتدا با نمونه‌های شبیه‌سازی‌شده و بعد با نمونه خاک واقعی ماه که با مأموریت‌های آپولو به زمین برگردانده شده بودند، انجام خواهد شد.

همچنین، ICON نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای خود را در مأموریت‌های فضایی که گرانش ماه را شبیه‌سازی می‌کنند، آزمایش خواهد کرد. بلرد می‌گوید: «آخرین دستاورد این قرارداد، نخستین ساخت‌وساز بشر روی یک کره دیگر خواهد بود.»

<دیجیاتو / منبع

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 3 =