زمانی که در حوزه یکاری لواشک فعالیت خودم را آغاز کردم بر بسیاری از امور آگاهی کافی نداشتم ولی کم کم با کمک تحقیقات و تجاربی که بدست آوردم توانستم لواشک های مورد افراد را شناسایی کنم و با طعم ومزه های متفاوت و کمی ابتکار عمل فروش آنها را افزایش داهم در اینتجا می خواهم شما را با آن ها آشنا کنم.
لواشک خانگی
در این مقاله ما سر و کاری با لواشکهای صنعتی نداریم و میخواهیم درباره طرز تهیه لواشک خانگی و لواشک بهداشتی با شما صحبت کنیم.تصور کنید میوهای ترش و شیرین را در دهان خود گذاشتهاید و همزمان با استشمام بویی خوش، طعمی ترش مزه را روی زبان خود احساس میکنید. بزاق دهانتان از همین حالا ترشح شده است. این حس ملس و دوستداشتنی خوردن یک لواشک خوشمزه است که خوراکی پرطرفداری در دنیا محسوب میشود.
بدون شک فصل تابستان که سر میرسید، مادربزرگهایمان در دوران کودکی سراغ میوههای تابستانی له شده و خیلی رسیده میرفتند و با آن ها لواشک خانگی درست میکردند. شاید شما هم آفتاب حیاطی را که زیر آن سینیهای پر از لواشک پهن بود را از یاد نبردهاید.حتی امروز هم میشود طعم لذتبخش این لواشکها را تجربه کرد و بدون هیچ مواد افزودنی در خانه، یک لواشک بهداشتی و سالم برای عصرانهها و میان وعدههای خود تهیه کنیم.
لوشک کیوی
از آن دسته خوراکی هایی که خیلی راحت در منزل آماده می شود می توان به لواشک کیوی اشاره نمود، که ما به طور خلاصه شما را با طرز تهیه لواشک کیوی آشنا می کنیم در مرحله اول باید کیوی ها را شسته پوست آن را بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید و مقداری آب و نمک و در صورتی که دوست داشتید مزه آن ملس شود یک قاشق شکر هم اضافه کنید.
بگذارید بجوشد تا کاملا کیوی ها له شوند و همچنین می توانید با استفاده از غذا ساز و گوشت کوب برقی آن را پوره کنید و پس از سرد شدن کف سینی چوبی را سلفون کشیده مواد را داخل سینی با دست پهن کنید تا یک دست شود و در آخر سینی را در آفتاب بگذارید تا این لواشک خوشمزه زیر حرارت آفتاب خشک و آماده شود.
لواشک ترش
اگر دوست دارید لواشک ترشی داشته باشید از انار های نوبر استفاده کنید.از انار های خراب یا له شده استفاده نکنید.اگر طعم لواشک ترش دوست دارید شکر را حذف کنید.اگر دوست داشتید می توانید برای ملس کردن طعم لواشک از میوه های دیگر مانند سیب یا آلو استفاده کنید.کابینت سرد و خشک بهترین محل برای نگهداری لواشک می باشد.
بسیار خوشمزه و سالم است. شما می توانید با انواع میوه ها در منزل به راحتی تهیه کنید. تهیه لواشک خانگی هم مقرون به صرفه هم سالم تر و بهداشتی تر می باشد. طعم های لواشک بستگی به میوه هایی که در آن استفاده می کنید دارد مثلا سیب و گلابی مزه شیرینی دارد ولی لواشک انار یا زغال اخته طعم ترشی بیشتری دارد. اما نباید از خواص لواشک نیز غافل شد البته به صورت خانگی، لواشک ها دارای ویتامین A و B هستند و کمک به کاهش وزن، رفع یبوست و پاکسازی بدن از جمله خاصیت های لواشک خانگی می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید