به گزارش مجله اینترنتی توزلو به نقل از دیجیاتو
یک کاربر یوتیوب بهتازگی با انتشار ویدیویی جالب، نقاط قوت و ضعف و سلامت باتری تسلا مدل ۳ را پس از چند سال استفاده بررسی کرده است. این فرد که اِد فسلر نام دارد، خودروی برقی خود را در سال ۲۰۱۸ خریداری کرده و در طول این مدت ۱۰۰ هزار مایل یا ۱۶۰ هزار کیلومتر به رانندگی با آن پرداخته است. بررسیهای این فرد نشان میدهد میزان سلامت باتری تسلا مدل ۳ پس از تقریباً ۴.۵ سال استفاده، برابر با ۹۴ درصد است.
تسلا مدل ۳ آقای فسلر نسخه برد طولانی با پیشرانه دوموتوره است و از نرمافزار خودران کامل (FSD) بهره میبرد. طبق گفتههای این فرد، خودروی وی در روزهای اول خرید، میتوانست تا ۳۰۹ مایل را طی کند. جالب اینکه طبق استاندارد EPA این فاکتور برای نسخه مذکور از تسلا مدل ۳ برابر با ۳۱۰ مایل (حدود ۵۰۰ کیلومتر) است.
پس از ۴.۵ سال و کارکرد ۱۶۰ هزار کیلومتر، تسلا مدل ۳ متعلق به آقای فسلر، حالا با شارژ کامل قادر است تا ۲۹۰ مایل یا ۴۶۶ کیلومتر مسافت را پشت سر بگذارد. این رقم معادل تقریباً ۶ درصد افت میشود که پس از چنان کارکردی مناسب بهنظر میرسد.
راز سلامت باتری تسلا مدل ۳ آقای فسلر
آقای فسلر معتقد است سبک رانندگی محتاطانه وی نقش پررنگی در کاهش افت کارایی باتری دارد. همچنین وی استفاده از شارژ خانگی بهجای شارژرهای پرسرعت شبکه اختصاصی تسلا را از دیگر عوامل مؤثر در افت کم کارایی باتری خودروی خود میداند. شاید بدانید که شارژرهای پرسرعت DC حرارت بالایی تولید میکنند، امری که باتری را در معرض فشار و استرس زیادی قرار میدهد. در نتیجه شارژدهی آن در بلندمدت افت میکند.
پیش از این مالک یک دستگاه تسلا مدل ۳ نسخه پرفورمنس، از افت ۱۱ درصدی باتری آن پس از ۱۰۰ هزار مایل کارکرد خبر داده بود. این فرد البته مشتری دائم ایستگاههای سوپرشارژر تسلا است و از شارژرهای پرسرعت برای شارژ باتری خودروی خود استفاده میکند. همچنین این فرد بهدلیل ذات اسپرت نسخه پرفورمنس، فشار بیشتری به خودروی خود وارد کرده است.

شایان ذکر است فاکتورهایی مثل آب و هوا، استفاده از شارژ سریع، نحوه رانندگی، منطقه جغرافیایی و مواردی از این دست کارایی باتری را تحت تأثیر قرار میدهند. از این رو پس از چند سال استفاده، ممکن است میزان افت باتری دو مدل یکسان کاملاً متفاوت باشد.
اما اگر بخواهیم بیشتر وارد جزئیات بررسی آقای فسلر شویم، باید بگوییم وی از عملکرد سیستم FSD و کروز کنترل ابراز نارضایتی کرده است. البته پس از آپدیتهای نرمافزاری این دو سیستم در جلب نظر مثبت آقای فسلر موفقتر عمل کردهاند. وی اعتقاد دارد عمده ایرادات تسلا مدل ۳ خفیف و بهراحتی قابل حل هستند. بهطور کلی آقای فسلر تجربه مالکیت این خودروی برقی را خوشایند و جالب توصیف میکند.
<دیجیاتو / منبع
دیدگاهتان را بنویسید