قبل از هرچیزی، آلفردو چیست؟
آلفردو به عنوان یک سس خامهای بسیار رویایی شناخته میشود که از کره و پنیر پارمزان بهدست میآید و بسیاری در دستور پخت آن، از خامه غلیظ هم بهره میگیرند. از گذشته تا به امروز، این سس خامهای کاربردهای بسیار زیادی را به خود اختصاص داده و در ترکیب با سبزیجاتی مثل بروکلی، فتوچینی را خلق کرده است.
در پاستا آلفردو اما، پاستا و این سس جذاب در کنار سینه مرغ ترد و طلاییرنگمان، میتواند طعم جدیدی به معمولیترین شبهای هفته اهدا کند.
درست کردن پاستا آلفردو همواره فوتوفنهایی را در طول مسیر دربرمیگیرد تا پاستای شما طعمی لذیذ و دلنشین داشته باشد. اما قبل از هر چیزی، باید به مواد مورد نیاز برای طرز تهیه پاستا آلفردوی ساده
برای درست کردن این غذای لذیذ و خوشمزه، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد مورد نیاز
- ۱ بسته پاستا (یا بیشتر به مقدار لازم)
- ۲ سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۲ قاشق غذاخوری روغن
- کره ۵۰ گرمی
- ۱ فنجان خامه غلیظ
- ۱ فنجان پنیر پارمزان ریز و رندهشده
- ۱/۴ قاشق چایخوری جوز هندی تازه
- برگ جعفری درشت و خردشده برای سرو
در ادامه به طرز تهیه پاستای آلفردو اشاره میکنیم و مراحل آن را با جزئیات شرح میدهیم:
در مرحله اول، باید پاستا را بپزید، آبکش کنید و سپس آب پخت آن را در ظرفی قرار دهید. یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. پاستاهای خود را به آن اضافه کنید و بگذارید تا ۸ تا ۱۰ دقیقه پخته شوند. سپس نصف فنجان از آب پختهشده پاستا را در ظرفی بریزید و در نهایت، پاستاهای خود را آبکش کنید.
مرحله دوم
مرغ خود را با نمک و فلفل مزهدار کنید. در همین حین، دو طرف سینه مرغ را با دستمال کاغذی بهخوبی خشک کنید و ۳/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل روی آن بریزید تا به خوبی مزهدار شود.
مرحله سوم طرز تهیه پاستای آلفردو
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط به مدت ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا درخشندگی خوبی بهخود بگیرد. اگر تابهای دارید که طرفین آن صاف است، زمان استفاده از آن برای پاستا آلفردوی رویایی ما فرا رسیده است. پیشنهاد میکنیم در مراحل درست کرد این غذا از تابه نچسب استفاده نکنید.
مرحله چهارم
در این مرحله از آموزش پاستای آلفردو، باید تابه را بچرخانید تا روغن بهخوبی پخش شود. سپس، سینه مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ تا ۷ دقیقه بماند تا کف آن طلایی و قهوهای شود. یک نکته که میتواند روی بهتر درست کردن سینههای مرغ آلفردو شما تأثیرگذار باشد، این است که بهخوبی آنها را در تابه بچرخانید.
در صورتی که میبینید مرغ به تابه چسبیده است، یعنی زمان درستی برای چرخاندن مرغ نیست و باید بگذارید که همچنان سرخ شود.
مرحله پنجم
بعد از یک بار چرخش، اجازه دهید تا طرف دیگر مرغ نیز به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بهخوبی سرخ شود. در این مرحله میتواند ۱ قاشق غذاخوری کره را درست بین آنها اضافه کنید. تابه را به آرامی بچرخانید تا کره ذوب شده در سراسر تابه پخش شود.
مرحله ششم طرز تهیه پاستای آلفردو
در این مرحله، باید مرغ را به یک بشقاب یا تخته منتقل کنید و آن را به ضخامت ۱/۲ اینچ برش دهید و سپس آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
مرحله هفتم
کره باقیمانده را به همان ماهیتابهای که برای مرغ استفاده کردهاید، اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بهخوبی ذوب شود. سپس به تابه سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه تفت دهید تا به خوبی معطر شود.
خامه، پنیر پارمزان، جوز هندی، ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل باقیمانده را به آن اضافه کنید، به خوبی هم بزنید و بگذارید تا ۳ تا ۴ دقیقه بهخوبی بجوشد. اگر سس شما خیلی غلیظ است، مقداری از آبی که از پاستای پختهشده بهدست آمده است را به آن اضافه کنید تا رقیقتر شود.
مرحله نهم طرز تهیه پاستای آلفردو
پاستای آبکششده را به سس اضافه کنید و آن را بهخوبی هم بزنید. در این مرحله میتوانید مرغ را به شکل جداگانه به بشقاب هر شخص اضافه کنید یا مستقیماً به پاستا و سس اضافه کنید تا بهخوبی مواد ترکیب شوند و سس به خورد آن برود.
طرز تهیه پاستا آلفردوی رستورانی
برای درست کردن پاستا آلفردوی رستورانی، به پاستا پنه یا فتوچینی، سینه مرغ، قارچ، سیر، آویشن، فلفل سیاه، پنیر پارمزان، خامه، شیر، کره و نمک به مقدار کافی نیاز دارید. در واقع، عموم رستورانها برای درست کردن پاستا آلفردو بیشتر به سراغ مواد افزودهای مثل آویشن یا قارچ میروند تا بتوانند طعم بهتری به پاستای خود بدهند.
در طرز تهیه پاستای آلفردو رستورانی، تقریباً تمامی مراحل را با تغییرات اندکی باید طی کنید؛ پاستا را به خوبی بپزید و آبکش کنید، سینه های مرغ را در روغن داغ و با سیر بهخوبی سرخ کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، کره را به ماهیتابهای که مرغها در آن سرخ شده اضافه کنید و ابتدا قارچها را در ماهیتابه تفت دهید و سپس گوشت مرغ را با حرارت کم به قارچ اضافه کنید و به آرامی تفت دهید. در نهایت هم، شیر را به همراه خامه به تابه اضافه میکنید و پنیر پارمسان و آویشن را به آن اضافه میکنید.
نکاتی برای طرز تهیه پاستا آلفردوی خوشمزه
برای اینکه بتوانید در درست کردن پاستا آلفردو، استاد شوید و حرفی برای گفتن داشته باشید، بهتر است قبل از هرچیزی فوتوفنهای زیر را در نظر بگیرید:
- سس آلفردوی خود را با جوشاندن، شیر، آب مرغ و سیر شروع کنید و سپس خامه غلیظ و پارمزان را به آن اضافه کنید و تا زمانی که سس کاملاً خامهای نشده، پاستا را با آن هم نزنید.
- اگر میخواهید پاستای خودتان رنگ بهتری داشته باشد، بهتر است اسفناج و گوجهفرنگی را هم به سستان اضافه کنید.
- اگر میخواهید پاستای کرانچی و تردی داشته باشید، میتوانید قبل از درست کردن سس مقداری خردهنان را در ماهیتابه با کره برشته کنید و سپس در کنار نان، سس را تهیه کنید.
سخن پایانی
طرز تهیه پاستای آلفردو یکی از سادهترین و در عین حال، خوشمزهترین دستورالعملهای غذایی شناخته میشود که در تمامی فرهنگها محبوبیت خود را دارد و میتواند جای خوبی در سفره شما پیدا کند. با این حال، همین دستورالعمل ساده شامل فوتوفنهای ریز و کوچکی است که احتمال خوشمزهتر شدن یا بدتر شدن پاستا را بیشتر میکند و دانستن آنها به شما میکند تا تجربه لذتبخشتری برای خود و دیگران ایجاد کنید.
اگر میخواهید بدانید که آیا پاستا آلفردو در رژیم غذایی لاغریتان جایی دارد یا نه، میتوانید با کارشناسان ما در لیمومی در ارتباط باشید تا بهترین رژیم غذایی را با توجه به نیازهای شما و بدون حذف هیچ گروه غذایی، در اختیارتان قرار دهند. برای کسب اطلاعات بیشتر روی لینک رژیم مزوبولیک کلیک کنید.
مخاطب عزیز! این مطلب جنبه آموزشی و اطلاعات عمومی دارد. همچنین بر اساس علم روز دنیا نوشته شده است. با این حال اگر مشکل و یا بیماری جسمی دارید، برای اجرای آن فقط با پزشک متخصص مشورت کنید.
<لیمومی / منبع