طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی

سلام رفقا عزیز تر از جان به اولین آموزش از مجله آشپزی ترخون خیلی خیلی خوش اومدید .

بریم که داشته باشیم اولین آموزش جذاب با طرز تهیه درست کردن کیک اسفنجی به نحوه خیلی خیلی ساده و باور نکردنی !

خب جونم براتون بگه که کیک اسفنجی یکی از محبوب ترین نوع کیک ها توی تمومی جهان هست ، شک نداشته باش توی این موضوع دیگه !

معمولا کیک اسفنجی برای میان وعده و عصرونه همراه با نوشیندنی های گرم مثل چای مصرف میشه .

کیک های اسفنجی به طور پیش فرض با وانیل آماده میشه ولی خب شما میتونی با توجه به سلیقه خودت توی مواد تغیر ایجاد کنی و با طعم های مختلف آماده کنی .

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی

خب خب ، نوبتی ام باشه بریم سراغ مواد لازم در جهت ۴ نفر :

  • آرد سفید : ۲/۵ لیوان
  • شیر : ۱ لیوان
  • تخم مرغ : ۵ عدد
  • شکر : ۱/۵ لیوان
  • وانیل : ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر : ۱/۵ قاشق چای خوری

خب بریم واسه مرحله اول ببینیم چی میگه ؟!

مرحله اول آماده کردن فر هست که دیگه موقع آماده کردن مایع کیک معطل این فر لامصب نشیم خب حالا این یعنی چی ؟ ببین رفیق من اگه مایع کیک اسفنجی بعد از آماده شدن معطل بمونه ممکنه اون پف لازم نکنه به خاطر همینه که میگم فر از قبل اماده کن ولا غیر .

خب فر آماده کردی ؟ دمت گرم . برو بریم واسه مرحله دوم :

اول از همه میایم زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا می کنیم و توی دوتا کاسه متفاوت می ریزیم ، خب حالا که زرده ها جدا شد میای شکر و وانیل میزنی تنگ زرده ها و انقدر هم میزنی تا یه رنگ کرمی و یه حالت کشدار پیدا کنه .

مراکز واکسن کرونا
بیشتر بخوانیم

خب واسه مرحله سوم باید چه کنیم ؟!

واسه این مرحله باید بیای سفیدی های تخم مرغ انقدرررررررررر هم بزنی که کلا کف کنه و حجم اون زیاد بشه به طوری که شعبده بازی کنی ، یعنی چی ؟! یعنی اینکه اگه بر گر دوندی نریزه روی زمین !

خب برو بریم مرحله چهارم :

واسه این مرحله اول از همه شیر ها رو میایم به زرده های تخم مرغ اضافه می کنیم و بعد از اون اگه خدا بخواد سفیده های تخم مرغ هم بهش اضافه می کنیم دیگه و بعد اروم اروم هم میزنیم تا یه دست بشه بعد اینکه یه دست شد میایم آرد هم آروم آروم بهش اضافه می کنیم البته بهت بگم قبل اضافه کردن آرد باید بیای الک کنی ، الک کردن باعث میشه که خمیری شکل نشه و بعد از اینکه الک کردی بکینگ پودر رو بهش اضافه کن و حالا برو قاطی مواد کن جون دل

خب مرحله پنجم :

میریم قالب هایی که واسه کیک آماده کردیم میزاریم خوب چرب می کنیم تا به کف ظرف نچسبه و البته از کاغذ روغنی هم میشه استفاده کرد بعد از اون هم میریم فر آماده میکنیم میزاریم رو دما ۱۸۰ درجه و میندازیم خیلی قشنگ توی فر تا اماده بشه بعدی یه بیس دقیقه حال بیشتر یا زودتر خودت تشخیص بده دیگه

بعدش برای اینکه بدونیم پخته شده یا نه میتونی یه خلال بکنیم توش اگه بهش نچسبید یعنی خوبه و مغر پخت شده

به قلم : مجله آشپزی ترخون

مجله اینترنتی توزلو

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 20 =