به گزارش مجله اینترنتی توزلو به نقل از تکراتو
اپل مجبور شد قانون استفاده اجباری از USB C را بپذیرد. این قانون توسط اتحادیه اروپا تصویب شد و اپل نیز بالاخره با آن توافق کرد.
علیرغم تمام مخالفتها، سرانجام کمپانی اپل قبول کرد حداقل در اروپا از کابل لایتنینگ استفاده نکند. قانون استفاده اجباری از USB C پس از یک دهه صحبت و تلاش، از پاییز سال ۱۴۰۳ اجرایی میشود. هدف از این قانونگذاری اتحادیهی اروپا، وجود یک پورت مشترک برای تمام دستگاههای تلفن هوشمند، از جمله آیفون است که با تحقق آن زبالههای الکتریکی بسیار کاهش پیدا میکنند.
کمپانی اپل قانون استفاده اجباری از USB C را پذیرفت
طبق گزارشهای به دست آمده، پورت USB Type-C ذر اروپا تبدیل به یک پورت مشترک برای تلفنهای هوشمند، تبلتها و دوربینها خواهد شد. اتحادیه اروپا این خبر را طی یک بیانه مطبوعاتی منتشر شد و از توافق حاصل شده خبر داد. با تصویب این قانون جدید، کاربران در خرید دستگاهای هوشمند جدید، از خرید کابل با پورتهای متفاوت بینیاز میشوند و این عمل کاهش هزینهها را در پی دارد. کاربران میتوانند تنها از یک کابل شارژ برای چند دستگاه الکترونیکی خود استفاده کنند.

به نظر میرد که با تصویب این قانون، خرید کابل شارژ در هنگام خرید دستگاه جدید، اختیاری شود. همچنین این قانون جدید ۲۵۰ میلیون یورو در سال صرفه جویی را برای کابران به همراه دارد. به گفته اتحادیه اروپا، سالانه این مبلغ به طور متوسط از سوی کاربران، صرف خرید شارژر میشود. تولیدکنندگان تا پاییز ۲۰۲۴ فرصت دارند این قانون را اجرا کنند. به گفتهی اتحادیه اروپا این قانون در فهرست محصولات زیر اجرایی میگردد:
- گوشی تلفن هوشمند
- هدفون ها
- کتابخوانهای الکترونیکی
- تبلت
- دوربینهای دیجیتال
- کنسولهای بازی ویدیویی دستی
- اسپیکرهای حمل شونده
به نظر میرسد لپتاپها کمی دیرتر به این پورت مشترک تجهیز شوند. این قانون برای محصولاتی که از قبل در بازار عرضه شدند، اعمال نمیشود.
گرچه کمپانی اپل پیش از این با اشاره به نگرانیهای انباشت زباله الکترونیکی، با اجرایی شدن این قانون مخالفت کرد، اما بالاخره مجبور به قبول آن شد. بنابراین مشتریان در آینده نگرانی کمتری از انباشت کابل شارژر مختلف در خانه خواهند داشت. آخرین خبرها حاکی از آن است که اپل گوشی هوشمند آیفون ۱۵ را با پورت USB TYPE C تولید میکند.
بیشتر بخوانید:
نظر شما در مورد قانون استفاده اجباری از USB C چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت با تکراتو و سایر کاربران در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید