قهوه مسیری بود که من را به سمت ثروتمندی برد

در کمال ناباوری با ورودم به عرصه کسب و کار قهوه و انواع آن در عرض مدت کوتاهی کار کردن به طور جدی و هدفمند زندگی ام تغییر کرد و به سوی میلیاردر شدن کشیده شد.

قهوه

یکی از کشورهایی که قهوه به سرعت به آنجا رفت امپراطوری عثمانی بود (ترکیه امروزی بخشی از امپراطوری عثمانی است). اولین بار دو تاجر عرب این محصول را به عثمانی بردند و پس از آن قهوه ترک با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شد و به سرعت قهوه ترک در آنجا گسترش یافت و از آنجا به اروپا منتقل شد. اما سبک تهیه قهوه در این کشور به صورت یک سنت باقی ماند و حتی امروزه سرو قهوه جزئی از فرهنگ و آیین کشور ترکیه شده است.

قهوه اسپرسو

قهوه اسپرسو یکی از معروف‌ترین انواع قهوه است که به عنوان پایه بسیاری از نوشیدنی‌ها از جمله کاپوچینو، آمریکانو، لته، بلک اند وایت و موارد مشابه دیگر بکار برده می‌شود.قهوه اسپرسو نوشیدنی نسبتا غلیظی است که در فنجان‌های کوچک سرو می‌شود. دو روش اصلی تهیه قهوه اسپرسو استفاده از موکاپات و دستگاه اسپرسوساز است که ما در مقالات “طرز تهیه قهوه اسپرسو با موکاپات” و “طرز تهیه قهوه اسپرسو با دستگاه اسپرسوساز” هر کدام را به صورت کامل شرح داده‌ایم.قهوه اسپرسو طعم سنگین و تلخی نسبت به قهوه فرانسه، قهوه ترک و دیگر قهوه‌ها دارد و به عنوان تلخ‌ترین سبک تهیه قهوه شناخته می‌شود.برای تهیه قهوه اسپرسو شما هم می‌توانید از پودر قهوه روبوستا و هم از پودر قهوه عربیکا و هم ترکیبی از آن‌ها استفاده کنید.

قهوه فوری

مواد و وسایلی که برای تهیه یک قهوه  فوری و یا همان  ترک عالی نیاز دارید عبارت است از: قهوه جوش (جذوه) یا شیرجوش، پودر قهوه ترک، آب سرد و شکر (در صورت نیاز). ابتدا به ازای هر فنجان قهوه، یک فنجان آب سرد به داخل قهوه جوش (جذوه) ‌بریزید، سپس به ازای هر فنجان یک تا دو قاشق چایخوری سر پر قهوه ترک به آن اضافه ‌کنید. اگر تمایل دارید قهوه شما کمی شیرین باشد در این مرحله می‌توانید شکر و یا قند را به قهوه جوش اضافه کنید و آن‌ها را هم بزنید تا محلولی یک دست آماده شود. اکنون قهوه جوش را بر روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید. توجه داشته باشید پس از قرار دادن قهوه جوش بر روی حرارت از هم زدن آن خودداری کنید. هر چه زمان بیشتری برای تهیه قهوه صرف شود کیفیت قهوه به دست آمده بیشتر خواهد بود. دلیل استفاده از آب سرد هم همین موضوع می‌باشد که قهوه در زمان بیشتری آماده شود. دقت داشته باشید که هنگامی که قهوه بر روی حرارت قرار دارد قاشق را درون قهوه جوش قرار ندهید زیرا این امر از ایجاد کف و حرکت قهوه به بالا جلوگیری می‌کند. پس از گذشت چند دقیقه لایه‌ای غلیظ از قهوه بر روی آن تشکیل می‌شود. پس از تشکیل لایه فوم قهوه جوش را از روی حرارت برداشته و لایه‌ی تشکیل شده را با قاشق به داخل فنجان بریزید و مجدد قهوه جوش را بر روی حرارت قرار دهید. این کار را تا سه بار می‌توانید انجام دهید. البته توجه داشته باشید که در حین انجام کار، قهوه نباید قل خورده و یا به جوش آید. پس از این که فوم را درون فنجان ریختید قهوه ترک را مجددا بر روی حرارت قرار دهید و قبل از جوش آمدن قهوه آن را به فنجان خود اضافه کنید.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =