رادیاتور پره ای استیل

قیمت رادیاتور پره ای استیل

از رادیاتور پره ای مدرن به جهت گرمایش محیط استفاده می‌شود و معمولا بخاطر نفوذ هوا از سمت پنجره ها و درز های آن و توزیع بهتر حرارت در سراسر محیط، رادیاتور هارا در زیر پنجره نصب می‌کنند و البته تعداد پره های استفاده شده به مساحت اتاق و اتلافات ان بستگی دارد.

رادیاتور پره ای مدرن جزو پر استفاده ترین تجهیزات گرمایشی در ساختمان ها، مراکز و خانه ها می‌باشد.

قبل از ان برای گرمایش بیشتر از وسیله اب گرم کن استفاده می‌شد و اولین شخصی که سیستم گرمایش آبگرم مرکزی را ابداع کرد تریوله از کشور سوئد در سال ۱۷۱۶ میلادی بود و در سال ۱۷۷۰ جیمزوات برای اولین بار از رادیاتور های چند تکه که با بخار آب گرم می شد برای گرمایش محیط استفاده کرد.

این سیستم گرمایی بسیار پر کاربرد تکامل جدی تری پیدا نمود تا آن که در سال ۱۸۳۱، پرکنیز سیستم کامل گرمایش با آبگرم را که دارای مخزن انبساط بود را اختراع کرده و به نام خود به ثبت رساند.

کاملترین سیستم گرمایش آبگرم که شباهت زیادی با سیستم های متداول امروزی و درحال حاضر نیز دارد در سال ۱۸۳۳ توسط مهندسی انگلیسی به نام پالکو اختراع گردید.

پمپ های آبگردان از سال ۱۹۵۰ وارد سیستم های گرمایشی شدند و رویکرد عمومی مردم و جامعه به استفاده از شوفاژ به طور قابل ملاحظه ای افزایش و تغییر یافت ضمن اینکه عکس هایی از نمونه های اولیه تولیدی برای علاقه مندان در سایت مجموعه آراد برندینگ قرار داده شده است که می توانند از آنها دیدن نمایند.

تقسیم بندی رادیاتور ها به صورت: پره ای، تخت و لوله ای تقسیم می گردد و از لحاظ جنس نیز دارای انواع فولادی، چدنی، آلومینیومی و استیل می باشد.

در حال حاضر رادیاتور ها تغییرات زیادی در ظاهر پیدا کرده اند و تنوع در انتخاب رادیاتور برای مشتری ها بسیار زیاد و انتخاب سخت شده است.

رادیاتور پره ای استیل

رادیاتور های پره ای افقی زمانی اختراع شدند که در جهان بحران انرژی به وجود آمده بود و نسل جدیدی از دستگاه های گرمایشی با ویژگی های صرفه جویی در انرژی مورد نیاز همگان در جهان بود، مشخصات کیفی و فنی بالای این وسیله باعث می شود تا آن ها به عنوان یک سیستم گرمایشی متعادل مورد استفاده قرار گیرند.

طراحی رادیاتور پره ای استیل به شکل زیر است: دو ورق استیل با کانال های عمودی، که در حفره آن ماده خنک کننده به آرامی حرکت می کند، در قسمت عقب، پانل دارای دنده های یو شکل است که به کمک آن ها افزایش سطح انتقال گرما ایجاد می شود.

شوفاژهای استیل را می توان به دیوار متصل کرد یا روی زمین نصب کرد، این دستگاه ها چند ویژگی دارند، آن ها به دلیل مقدار کمی خنک کننده موجود در شوفاژ ها، سریع به فرمان های کنترل کننده دما خودکار جواب می دهند، مراقبت از این نوع شوفاژ ها بسیار آسان است؛ شست و شوی این وسیله ها مشکلی به وجود نمیاورد.

علاوه بر این، رادیاتور های پره ای مدرن افقی دارای فشار عملیاتی نسبتا بالایی هستند که مقدار آن ها از شش تا پانزده اتمسفر تغییر می کند.

با توجه به طراحی آن ها، شوفاژ های پره ای مدرن استیل با سادگی متمایز می شوند، بنابراین هم در یک فضای کلاسیک و هم در فضا با تکنولوژی پیشرفته هماهنگ به نظر می رسند.

قیمت رادیاتور پره ای

ایران نوین، یکی از برندهای معتبر و باکیفیت ایرانی است. رادیاتورهای ایران نوین، نسبت به بقیه رادیاتورهای ایرانی میزان انتقال حرارت بیشتری دارند و دلیل آن استفاده از کنوکتور می باشد.

 مدل های رادیاتور ایران نوین، به دو صورت پنلی و پره ای تولید شده و به بازار عرضه می گردند ضمن اینکه قیمت رادیاتور پره ای این شرکت بسیار مناسب بوده و دارای گارانتی و خدمات پس از فروش هستند.

رادیاتور پره ای یا آلومینیومی ایران نوین:رادیاتور پره ای، یکی از محصولات شرکت ایران نوین می باشد و به دلیل حضور گسترده ای که در بازار مصرف دارد مورد استقبال قرار گرفته است. از این محصول برای انتقال گرما در محیط های متفاوتی از جمله مدارس، منازل مسکونی، اداره ها و مکان های مشابه دیگر استفاده می شود. رادیاتور آلومینیومی ایران نوین به دلیل بازده حرارتی بسیار بالایی که دارد، نیازهای گرمایشی محیط های مختلف را به درستی برآورده کرده است.

استفاده از آلیاژهای آلومینیومی با کیفیت و انعطاف پذیر در ساخت رادیاتورها، باعث شده بازده حرارتی و گرمادهی محصول افزایش قابل توجهی پیدا کند. رادیاتورهای پره ای این برند در مدل های مختلفی از جمله الماس، کالر و ترمو با ظرفیت های متنوع ۱۰۲ تا ۱۴۵ کیلوکالری بر ساعت طراحی و تولید شده و به بازار عرضه می گردند. رادیاتورهای آلومینیومی نسبت به سایر رادیاتورها سبکتر بوده و همچینن از قیمت مناسبی برخوردار هستند.

رادیاتورهای پره ای یا آلومینیومی از گرمادهی بالا و مطلوبی برخوردار هستند، زیرا فلز آلومینیوم که در ساخت این رادیاتور از آن استفاده شده است، چهارمین فلز رسانای گرما و موجود در طبیعت می باشد. همچنین استفاده از این فلز مقرون به صرفه است. رادیاتور ایران نوین جزو اولین رادیاتورهای کف تراش تولید شده در ایران می باشد، این ویژگی باعث آسان تر شدن کار مونتاژ و همچنین اضافه و کم کردن پره ها و آب بندی شده است.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 7 =