قیمت رب انار خانگی

یکی از چاشنی های غذایی رب انار می باشد که عمدتا به صورت سنتی و غیر بهداشتی تهیه می شود. اگر شما به بهداشت و استاندار بودن محصولات حساس هستید پیشنهاد ما به شما خرید انواع صنعتی از این محصولات می باشد. در ادامه این مقاله طرز تهیه رب انار صنعتی و سنتی اصل را با جزییات برای شما شرح خواهیم داد با ما همراه باشید

انار مانند هندوانه دیمی یکی از میوه های پرخاصیت می باشد همچینین بسیار خوش طعم و لذیذ می باشد که در سایت آراد برندینگ به تفصیل به آنها پرداخته ایم.

از انار انواع فرآورده های خوراکی و غذایی به صورت سنتی و صنعتی تولید می شود و رب انار یکی از اصلی ترین فراورده های انار می باشد.

ایران بزرگترین تولید کننده انار دنیاست و سالانه در حدود یک میلیون تن انار تولید می کند. انار ساوه معروف ترین انار ایران است و اندازه بزرگتر و طعم لذیذ تری نسبت به انار بقیه شهرها دارد.

نزدیک به ۱۰۰۰ نوع انار در اقصی نقاط کشور کشت می شود.

میوه ها و فراورده های آن ها اگر افزودنی های زیان آور نداشته باشند ضرری برای بدن ندارند و چه بسا استفاده از آن ها برای بدن بسیار مفید است. در مورد اینکه رب انار سی سام ضرر دارد یا نه باید گفت که رب انار صنعتی نیز یکی از این فراورده ها می باشد. در هنگام تولید به برخی از رب انار ها برای خوش طعم شدن نمک و یا شکر اضافه می کنند.

قیمت رب انار خانگی

معمولا رب انار های خانگی نسبت به رب انارهای صعنتی قیمت بالا تری دارند و با روش سنتی و بدون استفاده از مواد نگهدارنده کاملا طبیعی تولید می شود. رب انار ملس به عنوان چاشنی در بعضی غذاها مثل فسنجان، شامی، اکبرجوجه و… مورد استفاده قرار می گیرد.

رب انار برای کسانی که فشار خون بالا دارند بسیار مفید است و افرادی که مبتلا به فشار خون هستند باید از رب انار ترش استفاده کنند که موجب کاهش کلسترول بد خون می شود.

رب انار به دلیل داشتن انواع ویتامین ها موجب سوخت و ساز بدن می شود و باعث کاهش وزن و لاغری نیز می شود که در قیمت رب انار خانگی تاثیر گذار است. این ویتامین ها باعث افزایش سیستم ایمنی بدن می شود و بدن را در مقابل بیماری ها و انواع سرطان ها محافظت می کند.

خاصیت رب انار موجب تصفیه خون، تقویت کبد، کنترل قند خون، تقویت قلب، تقویت پوست و مو، رفع آفت دهان و جوش صورت، بهبود کبد چرب و خون سازی می شود. رب انار باعث می شود همیشه پر انرژی باشید و به هضم راحت تر غذا و تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت سیستم قلبی عروقی و تقویت سیستم عصبی کمک بسیاری می کند.

رب انار خانگی

همان طور که گفتیم رب انار یک طعم دهنده ی غذا است که به صورت خانگی هم تهیه و پخته می شود و جهت این کار باید از انارهای تازه و آبدار استفاده نمود که به طور میانگین هر ۸ کیلو انار تازه ۱ کیلو رب انار با کیفیت را به دست می آورد.

دقت داشته باشید که شیرین یا ترش بودن انارها تاثیر مستقیمی در مزه ی رب انار دارد و اگر خواهان رب انار ترش هستید باید از انارهای تازه و ترش استفاده نمایید، همچنین جهت پخت بهتر رب انار از قابلمه ی بزرگ استفاده نموده و در انتها نسبت به صاف کردن رب اقدام نمایید تا تفاله های آن خارج شود.

امروزه برخی فروشندگان رب انار تقلبی را به جای اصل به فروش می رسانند که در نگاه اول تشخیص آن به آسانی نیست، اما در صورت استفاده از آن می توان به اصل و تقلبی بودن آن پی برد.

برای اینکار مقداری رب را در دهان قرار دهید در صورتی که مزه ی انار تازه را می داد مطمئن شوید محصول اصل است، همچنین در صورت بلع راحت آن می توان گفت که رب انار خانگی شما اصیل می باشد.

دقت کنید که رب انار اصل در مجاورت غذا رنگ خود را از دست نمی دهد و باعث خوش عطری و خوش رنگی غذا یتان می شود، البته جهت تشخیص رب انار اصل مهم ترین مسئله قیمت است که نسبت به دیگر محصولات بسیار ارزان تر می باشد به این دلیل که از مواد شیمیایی جهت رنگ دهی به آن استفاده شده و این مواد شیمیایی بسیار ارزان و قابل دسترس می باشند.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو × پنج =