خشکبار شامل تمام میوه هایی می شود که قابلیت خشک شدن را دارند وهر کدام از میوه ها خواص دارویی و غذایی خودشان را دارند. قیسی هم نوعی خشکبار است که از زرد آلو تولید می شود و دارای انواع ویتامین ها هست، با توجه به اینکه ارزش غذایی بالایی دارد بسیار ی از بیماری ها را کنترل ودر درمان آنها در دنیا بسیار موثر است.
زردآلو دارای خواصی است که برای استحکام استخوان ها و دندان ها نیاز به دریافت مقدار قابل توجهی کلسیم داریم.
اما باید بگوییم کلسیم به تنهایی نمی تواند این وظیفه ی سنگین را انجام دهد. ویتامین K از جمله مواردی است که در کنار کلسیم می تواند موجب محکم شدن استخوان ها و دندان ها شود.
شما می توانید از طریق سایت آراد برندینگ با مشاوران فروش ما ارتباط بگیرید و انواع محصول خود همچون مربا زردآلو را از ما بخواهید وما از طریق مناسب تامین وبه شما ارسال می کنیم.
بنابراین با توجه به این که مقدار قابل توجهی ویتامین K در قیسی وجود دارد یکی از خواص قیسی را می توان استحکام استخوان ها و دندان ها بیان کرد.
علاوه بر این، ویتامین K به عنوان ویتامین انعقاد خون شناخته می شود و می تواند در جلوگیری از خونریزی عامل مهمی شود طبع گرم، وقیسی هم که از زردآلو خشک بدست می آید این خاصیت را دارد ودر سلامتی استخوان ها، محافظت از قلب وپوست ودرمان نارساییهای دستگاه گوارش و یوبوست نقش دارد و همین طور قیسی به دلیل داشتن پتاسیم وسدیم،فشار خون را کنترل می کند و آب بدن را کنترل می کند و متعادل کردن املاح بدن را دارا می باشد.
قیسی زردآلو صادراتی
از جمله میوه های تابستانی که در بین مردم محبوبیت دارد میوه زردآلو می باشد، ومیوه ای است در اکثر نقاط کشور ما ن کاشته می شود. لازم است، بدانید به دلیل اینکه ارزش غذایی قیسی بسیار زیاد است اغلب کشاورزان محصول زرد آلو خود را به قیسی و برگه زردآلو خشک تبدیل می کنند.
با تبدیل زرد آلو به میوه خشک قیسی در فصلهای دیگر وسرد به فروش می رسانند و مردم از آن استفاده می کنند. مردم قیسی را از خشکبار های لذیذ می دانند و با توجه به قیمت قیسی زردآلو مناسب از آن خریداری و استفاده می کنند و به دلیل اینکه خواص منحصربفردی دارد یک میوه خشک و خشکبار مفید معروف می باشد.
قیسی دارای منبع زیادی از انواع ویتامین ها هست از قبیل:
A، C و K. واز املاح معدنی هم چون فسفر، آهن، پتاسیم، و املاح دیگر مانند منیزیم، روی و کلسیم را می توان در قیسی یافت وبه همین دلیل در میان مردم به عنوان یک ماده مقوی و مغذی از مقبولیت بر خوردار است.
قیسی دارای انواع ویتامین ها است، و همینطور مواد معدنی زیاد که این خواص بی نظیر باعث شده مردم از آن به عنوان یک خوراکی خوش مزه و میان وعده استفاده کنند و تمام نیاز های بدن را تامین کنند.
فشار خون وقتی در بدن اتفاق می افتد که میزان سدیم در بدن بیشتر شود، برای اینکه بتوانیم میزان سدیم را کنترل کنیم باید از مواد غذایی استفاده کنیم که حاوی پتاسیم
می باشد و تنها پتاسیم هست که می تواند بر سدیم تاثیر بگذارد. و لذا قیسی باتوجه به اینکه دارای مقدار زیادی پتاسیم است می تواند فشار خون بالا را کنترل نماید.
فروش قیسی صادراتی
ویتامینهای موجود در میوه ها مخصوصا قیسی علاوه بر این ویتامینها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان نیز می باشد طبق مطالعات، میوه های بالغ حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به میوه های کاملا رسیده هستند به همین دلیل است که از محبوبیت بالایی برخوردار است که فروش و صادرات آن آسان می شود.
همچنین قیسی مشتقاتی نیز دارد که می توان از قیسی زردآلو صادراتی در صنعت چای که بسیار خوش طعم است استفاده کرد چای قیسی و زردآلو ترکی برای لاغری طعم مقاومت ناپذیری دارد و در درمان چاقی موثر است که در آن چای میل به غذا را به طور طبیعی و بدون علائم ثانویه کاهش می دهد که از این چای می توان برای لاغری و رژیم استفاده کرد از این محصول می توان ترشک زردآلو لواشک و شربت و حتی مربا زردآلو نیز به دست آورد.
میوه ی خشک مرغوب که به طور طبیعی با روشنایی و گرمای آفتاب و بدون دخالت سایر موادهای شیمیایی به دست مصرف کنندگان می رسد، قیسی و زردالو برای برخی بیماریها می توانند از نظر ارزش غذایی غنی به حساب آیند.
زردآلو خشک مانند هر میوه خشک دیگری فواید بی شماری دارد که برای سلامت بدن بسیار مفید است زردآلو دارای خصوصیات غذایی بسیار بالا و با ارزشی است.
که می تواند از نظر علم پزشکی برای مریضیهای خاص از اهمیت بالایی برخوردار باشد امروزه بالاترین برسی به نمونه های خشک زردآلو (قیسی) برای استفاده در همه ی سالها است ایران به عنوان سومین تولید کننده زردآلو در جهان بهترین نوع زردآلو خشک را در بازارهای جهانی به خریداران عرضه می کند.
دیدگاهتان را بنویسید