لیمو از سلامت قلب حمایت می کند

بیماری های قلبی، از جمله حملات قلبی و سکته مغزی، شایع ترین علت مرگ و میر در جهان است. مصرف میوه های سرشار از ویتامین C با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است. لیمو و نارنگی سرشار از ویتامین سی می باشد. فروش نارنگی عمده به دلیل قیمت ارزانی که دارد بیشتر از لیمو به فروش می رسد.

سطوح پایین ویتامین C لیمو در خون نیز با افزایش خطر سکته مغزی، به ویژه در میان افرادی که اضافه وزن دارند یا فشار خون بالا دارند، مرتبط است. نشان داده شده است که مصرف فیبرهای جدا شده از مرکبات باعث کاهش سطح کلسترول خون می شود و اسانس های موجود در لیمو می توانند از ذرات کلسترول بد (LDL) از اکسید شدن محافظت کنند.

با این حال، تنها ویتامین C نیست که برای قلب شما مفید است. فیبر و ترکیبات گیاهی موجود در لیمو همچنین می تواند به طور قابل توجهی برخی از عوامل خطر بیماری قلبی را کاهش دهد، ترکیبات گیاهی موجود در لیمو یعنی هسپریدین و دیوسمین نیز برای کاهش کلسترول یافت شده است.

درمان زردی با مصرف لیمو

اعتقاد بر این است که لیمو شیرین یک درمان عالی برای درمان زردی است که به دلیل تجمع مواد زائد سمی به نام بیلی روبین در خون ایجاد می شود. با دفع سموم اضافی از بدن، خطر ابتلا به زردی را کاهش می دهد. لیمو شیرین با تحریک بیشتر ترشحات صفرا و منظم کردن عملکرد کبد برای کبد مفید است. به همین علت فروش عمده لیمو مورد استقبال قرار گرفته است.

لیمو به دلیل طبیعت ادرار آوری که دارد، تولید ادرار را تشویق می کند تا مواد زائد مضر مانند بیلی روبین از بدن دفع بشود. نگامی که آب لیمو و آب انگور فرنگی با هم مصرف شوند، به خنثی کردن آسیب ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کند و به بازیابی عملکرد بهینه کبد کمک می کند.

مناطق خاصی از جهان وجود دارد که در آن انگور فرنگی در دسترس نیست و اگر این مورد در مورد شما وجود دارد، باید تا حد امکان آب لیمو بنوشید. هر دوی این ها به عنوان یکی از موثرترین درمان های خانگی برای زردی در نظر گرفته می شوند.

لیمو خطر سرطان را کاهش می دهد

یک رژیم غذایی سالم سرشار از میوه ها و سبزیجات ممکن است به پیشگیری از برخی سرطان ها کمک کند. برخی از مطالعات مشاهده‌ای نشان داده‌اند که افرادی که بیشترین میوه مرکبات را مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند، در حالی که مطالعات دیگر هیچ اثری را نشان نداده‌اند. قیمت روز پرتقال و لیمو با هم یکسان می باشد به همین دلیل توصیه می شود همزمان این دو محصول را تهیه کرده و به صورت مکمل هم مصرف کنید.

در مطالعات لوله آزمایش، بسیاری از ترکیبات لیمو سلول های سرطانی را از بین برده است. با این حال، آنها ممکن است تأثیر یکسانی بر روی بدن انسان نداشته باشند. برخی از محققان فکر می کنند که ترکیبات گیاهی موجود در لیمو – مانند لیمونن و نارینژنین – می توانند اثرات ضد سرطانی داشته باشند، اما این فرضیه نیاز به بررسی بیشتر دارد.

در مطالعه دیگری از خمیر نارنگی استفاده شد که حاوی ترکیبات گیاهی بتا کریپتوکسانتین و هسپریدین بود که در لیمو نیز یافت می شود. این مطالعه نشان داد که این ترکیبات از ایجاد تومورهای بدخیم در زبان، ریه و کولون جوندگان جلوگیری می کند.

در حالی که برخی از ترکیبات گیاهی لیمو و سایر مرکبات ممکن است پتانسیل ضد سرطانی داشته باشند، هیچ شواهد کیفی نشان نمی دهد که لیمو می تواند با سرطان در انسان مبارزه کند.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =