به گزارش مجله اینترنتی توزلو به نقل از تکراتو
سامسونگ صفحه مشخصات نمایشگر گلکسی S22 و S22 Plus را در سکوت تغییر داد. نرخ نوسازی متغیر این گوشیها ۱۰ تا ۱۲۰ هرتزی نیست و عدد واقعی، ۴۸ تا ۱۲۰ هرتز است.
گوشیهای گلکسی اس ۲۲، گلکسی اس ۲۲ پلاس و گلکسی اس ۲۲ اولترا هفته گذشته رسما رونمایی شدند؛ گوشیهایی که به عقیده بسیار از تحلیلگران، برتری خاصی نسبت به گلکسی اس ۲۱ ندارند. اما امروز خبر عجیبی درباره مشخصات نمایشگر گلکسی S22 و S22 Plus فاش شده است.
مشخصات اولیهای که در دسترس رسانهها قرار گرفته بود، مشخصات نمایشگر گلکسی S22 و S22 Plus را با نرخ نوسازی متغیر ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز نشان میداد. اما سامسونگ سه روز بعد از آن، مشخصات را تغییر داده است. نمایشگر گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس در حقیقت، از نوع Dynamic AMOLED 2X با نرخ نوسازی ۴۸ تا ۱۲۰ هرتز است.
نمایشگر گلکسی S22 و S22 Plus
این خبر توسط راس یانگ (Ross Young) در توییتر منتشر شد. او متوجه شد که سامسونگ جزییات مربوط به گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس را در صفحات بازاریابی تغییر داده است.
او متوجه شد که سامسونگ پیش از این، نمایشگر گلکسی S22 و S22 Plus را با نرخ نوسازی ۱۰ – ۱۲۰ هرتز معرفی کرده بود؛ اما در مشخصات جدید نوشته شده که این گوشیها از رفرش ریت متغیر ۴۸ – ۱۲۰ هرتز برخوردارند که در گوشیهای گلکسی اس ۲۱ و ۲۱ پلاس هم شاهد آن بودیم.
سامسونگ از ۲۰ بهمن ماه پیش فروش گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس را برای بازارهای آمریکا، اروپا و جنوب شرق آسیا آغاز کرده و در سکوت کامل، جزییات مشخصات این گوشیها را تغییر داده است.
این تغییر در مشخصات نمایشگر گلکسی S22 و S22 Plus زمانی رخ داد که بسیاری از کانالهای تکنولوژی در رسانههای اجتماعی و وبسایتها به این ویژگی مهم اشاره کرده بودند که اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس از نرخ نوسازی ۱۰ – ۱۲۰ هرتزی پشتیبانی میکنند. اما درواقع اینطور نیست و نرخ نوسازی در این گوشیها ۴۸ – ۱۲۰ هرتز است.
نگرانی از بابت مصرف باتری گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس
پیش از این نگرانیهایی هم درباره باتری گلکسی اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس به وجود آمده بود و بسیاری کاربران مدعی بودند که این گوشیها نسبت به نسل قبلی خود از باتری بدتری برخوردار هستند. اس ۲۲ و اس ۲۲ پلاس به ترتیب از باتریهای ۳۷۰۰ و ۴۵۰۰ میلیآمپرساعتی بهره میبرند؛ در حالیکه اس ۲۱ و اس ۲۱ پلاس به باتری ۴۰۰۰ و ۴۸۰۰ میلیآمپرساعتی مجهز بودند.
اگر نمایشگر گوشیها ۱۰ تا ۱۲۰ هرتزی بود، این اختلاف ۳۰۰ میلیآمپرساعتی نادیده گرفته میشد؛ چراکه ۱۰ تا ۱۲۰ هرتز از لحاظ مصرف باتری بهینهتر است و برای کارهایی مثل خواندن کتابهای الکترونیکی، نیازی به رفرش ریت بالا نیست؛ بنابراین ۱۰ هرتز کفایت میکرد و نیازی به ۴۸ هرتز نبود.
اما سامسونگ با تغییر جزییات نمایشگر گلکسی S22 و S22 Plus نگرانی خریداران را از بابت مصرف باتری بیشتر کرد. با اینحال امیدواریم که نرمافزارهای بهینهسازی مصرف باتری در این گوشیها بتوانند این کمبودهای سختافزاری را جبران کنند.
بیشتر بخوانید:
نظر شما درباره نمایشگر گلکسی S22 و S22 Plus چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت ها با تکراتو در میان بگذارید.
منبع: gizmochina
دیدگاهتان را بنویسید