همای سعادتم با این لواشک ها به پرواز درآمد

همیشه دوست داشتم در حوزه ی کاری لواشک کارم را شروع کنم ولی هیچگاه اقدام به عمل نمی کرد در واقع شک داشتم که بتوانم موفق شدم ولی ای کاش زود تر از این ها شروع به کار می کردم با کار کردن در این حوزه چنان به موفقیت رسیده ام که هیچوقت از این کارم پشیمان نمی شوم اکنون می خواهم شما را با انواع لواشک هایی که بر آن ها کار کرده ام آشنا کنم.

لواشک ترش

 هر نوع از میوه امروزه می‌شود آن را تبدیل به لواشک ترش خوشمزه درست کرد که در بسته بندی جدید روانه بازار کرد. لواشکهای ترش در اصل عصاره خشک شده میوه ها خواهد بود که انواعی مختلفی از آن در سطح بازار وجود دارد.

لواشک در مدلهای گوناگونی تولید می‌شود که هر کدام از آن نسبت به مزاج هر انسان خوش می‌آید. در روش درست کردن لواشک دو نوع وجود دارد که از قبیل صنعتی و خانگی می‌باشد. نوع صنعتی به علاوه میوه از موارد دیگری برای تولید لواشک استفاده می‌کنند.

برای دوام بالا لواشک از ژلاتین که از گیاه گرفته می‌شود استفاده خواهد شد که البته طعم ترش و شور آن به علت استفاده از اسید نمک می‌باشد. لواشک داری خواص و فواید زیادی می‌باشد که مانند فیبر و رنگدانه های موجود در خود بهترین خاصیت این محصول حساب می‌آید. در ضمن به این نکته هم باید توجه کنید که بسیار زیادی از میوه ها مورد خوبی برای جذب ویتامین C هستند.

لواشک خانگی

تقریبا با تمامی میوه‌های هسته‌دار می‌شود لواشک‌ خانگی درست کرد. محبوب‌ترین میوه‌ها برای درست کردن لواشک خانگی، زردآلو، انواع آلوهای سیاه و زرد و قرمز، سیب و آلبالو هستند. اما به‌ هیچ عنوان از میوه‌هایی مثل توت‌فرنگی، پرتغال، کیوی و نارنگی غافل نشوید!

برای درست کردن لواشک‌ خانگی شیرین می‌توانید از سیب، زردآلو و توت‌فرنگی و برای لواشک‌های ترش از آلو، شاتوت و آلبالو استفاده کنید. دوباره دهانتان آب افتاد نه؟

شما به دو روش سنتی و مدرن می‌توانید لواشک خانگی سیب را آماده کنید. شاید برایتان این سوال ایجاد شود که چگونه لواشک را خشک کنیم؟ طبیعتا روش سنتی همان روشی است که مادربزرگ‌ها از آن استفاده می‌کردند و روش مدرن نیز استفاده از دستگاه‌های خشک کن یا فر گاز است. فرقی نمی‌کند لواشک آلوچه باشد یا لواشک سیب یا هر لواشک دیگری؛ با این دو روش می‌توانید به‌راحتی هر لواشکی را درست کنید.

لواشک کیوی

یکی از انواع لواشک ها یی که طعم ملس و خوشمزه ای دارد لواشک کیوی است که همه گروه های سنی طرفدار این نوع لواشک هستند این لواشک را می توان در فصل پاییز و زمستان تهیه نمود. در بازار اقسام گوناگونی از لواشک وجود دارد اما نمی توان به کیفیت و تمیزی آن مطمئن بود لذا بهتر است میوه ی آن را بخرید و در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 بسیاری از افراد هستند که در منزل به درست کردن لواشک کیوی مشغول هستند و این کار برای آن ها ایجاد اشتغال کرده است و از طریق فروش لواشک درآمدزایی خوبی دارند بنابراین اگر خودتان امکان درست کردن لواشک در منزل را ندارید از این افراد می توانید لواشک کیوی خوشمزه را تهیه کنید درست است که لواشک تنقلات سالمی است ولی اگر در تهیه آن اصول بهداشتی رعایت نشود می تواند برای سلامتی انسان خطرناک باشد

.

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − پنج =