کدام هندزفری ها برای استفاده روزمره بهترند؟ این پرسشی است که ذهن بسیاری از کاربران را به خود مشغول کرده است. در ادامه، قصد باز کردن ابعاد مختلف این پرسش را داریم.
نکات مهم قبل از خرید هدفون
تعیین هدف
آیا در مسافرت، باشگاه یا زمان استراحت همواره از هدفون استفاده میکنید؟
در ابتدا باید نوع کاربری و نیاز خود را مشخص کنید.
نوع دقیق هدفون مدنظرتان کدام است؟
- Over-Ear: این هدفونها، بیشترین بخش از گوش را پوشش میدهند و در دو مدل بسته و باز طراحی شدهاند. هدفونهای over-ear، به دلیل پخش صدا با کیفیت بالا و قابلیت زیاد در حذف نویز، مورد علاقه صدابرداران و تهیهکنندگان موسیقی است. مهمترین بدیشان، بزرگیشان، احساس خستگی در گوش پس از استفاده طولانی-مدت و عرق کردن گوشها هنگام فعالیتهای ورزشی است.
- On-Ear: این هدفونها اندازه کوچکتری دارند، سبکترند و در دو نوع باز و بسته طراحی شدهاند. هدفونهای On-ear، اجازه میدهند همیشه مقداری از صدای محیط پیرامون به گوش شما منعکس شود. بزرگترین بدیشان، فشاری است که پس از استفاده طولانی-مدت به گوش وارد میشود.
- In-Ear: این هدفونهای کوچک، به سادگی درون گوش قرار میگیرند. بزرگترین نقطه ضعفشان، بیس پایین صداست. برخی مدلها، از لمس پشتیبانی میکنند و حتی امکان تغییر لیست پخش موزیک را فراهم میکنند.
هدفون بسته یا باز؟
هدفونهای بسته:
هدفونهای بسته، به ویژه آنهایی که قابلیت حذف نویز دارند، احساسی شبیه به شرکت در کنسرت واقعی را به شما منتقل میکنند. به علاوه، افراد، حتی در فاصله بسیار نزدیک هیچ صدایی نمیشوند.
بزرگترین مزیتشان، بیس مطلوب صداست. به دلیل بزرگیشان، در استفاده طولانی-مدت گوشها را خسته میکنند و به دلیل نداشتن هیچگونه روزنهای، باعث تعرق گوشها (در استفاده زیاد) میشوند. همین مسئله، میتواند به پوست حساس گوش، آسیب وارد کند.
هدفونهای باز:
باز بودن ایرکاپهای آنها، باعث میشود جریان هوا به سادگی به گوش شما برسد. نتیجه این مهم، کاهش تعریق گوشها و خستگی کمتر آنهاست. بزرگترین بدیشان، رسیدن صدای موزیک به گوش افراد با فاصله نزدیک از شماست.
قابلیت حذف نویز
قابلیت حذف نویز، از مهمترین ویژگیهای هدفونهای امروزی است که صداهای ناخواسته را به میزان زیاد تعدیل میکند.
هدفون بیسیم یا باسیم؟
احساس آزادی بیشتر، عدم اتصال فیزیکی سیم به دستگاه، بزرگترین مزیت هدفونهای بیسیم است. با اینحال، اگر در زمینه موسیقی فعالیت میکنید، احتمالاً باید به دنبال مدلهای باسیم باشید، زیرا کیفیت صدای مطلوبتری دارند.
کدام هندزفریها برای استفاده روزمره بهترند؟
هندزفری بلوتوثی Sony WF-1000XM3
مشخصات فنی:
- اتصال بیسیم
- مناسب برای مکالمه و کاربری عمومی
- نسخه بلوتوث ۵.۰
- مجهز به NFC
- بدنه پلاستیکی و سیلیکونی
- وزن ۷۰ گرمی
- پاسخ فرکانسی بین ۲۰ تا ۲۰.۰۰۰ هرتز
- عمر باتری ۱۸ ساعته
- طراحی ارگونومی و زیبا
- حذف نویز بالا و کیفیت صدای بینظیر
نقاط ضعف:
- برای ورزش کردن مناسب نیست.
ایرپاد مکس اپل
این ایرپاد، مجهز به تکنولوژی پیشرفته با قابلیت حذف نویز بالا، طراحی ارگونومی و زیبا و با عمر باتری ۲۰ ساعته است. وزن کم و جنس عالی فریم هدبند و ایرکاپ باعث وارد آوردن کمترین فشار به گوش میشود. همچنین قابلیت انعطاف و تنظیم خارقالعادهای دارد.
هدفون بیسیم NuraLoop
مشخصات فنی:
- وزن ۲۵ گرم
- پاسخ فرکانسی بین ۲۰ تا ۲۰.۰۰۰ هرتز
- قابلیت شخصیسازی پیشرفته
- طراحی دوگانه on-ear و in-ear
- تعدیل نویزهای ناخواسته
- دارای جک ۳.۵ میلیمتری برای دریافت صدا از منبع خارجی
هندزفری بلوتوثی گلکسی بادز پرو سامسونگ
مشخصات فنی:
- وزن ۶.۳ گرمی
- مجهز به نسخه بلوتوثی ۵.۰
- محدوده عملکرد ۱۰ متر
- دارای نشانگر LED
- طراحی ارگونومیک و شیک
- انعکاس صدا با کیفیت عالی
جمع بندی
در این مطلب سعی کردیم علاوه بر پاسخ به سوال “کدام هندزفری ها برای استفاده روزمره بهترند؟” به معرفی برخی از مدلهای برتر، شما را با نکاتی که باید قبل از خرید هندزفری به آنها توجه کرد، آشنا کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید