مقایسه دو گوشی

چگونه دو گوشی موبایل را با هم مقایسه کنیم؟

تنوع در گوشی‌های موجود در بازار، همچون دو روی سکه‌ است، در عین این‌که به نفع مصرف‌کننده‌ است، باعث گیجی و سردرگمی وی نیز می‌شود. این‌جاست که پای مقایسه گوشی‌ها به میان کشیده می‌شود. در این مطلب، به شما نشان خواهیم داد تا چگونه دو گوشی را به طور صحیح با هم مقایسه کنید.

در نظر گرفتن قیمت

اولین و مهم‌ترین مساله در مقایسه دو گوشی موبایل، در نظر گرفتن قیمت است. مقایسه گوشی‌های موبایل در رنج قیمتی مختلف (مثلا مقایسه آخرین سری آیفون با یک میان‌رده شیائومی)، کار کاملا بیهوده‌ای است.

به بیان دیگر، مقایسه دو گوشی، یعنی دقت به جزئیات. بهترین روش مقایسه، مقایسه نقاط قوت و ضعف گوشی‌هایی با ماکزیمم تفاوت قیمتی بین ۱۰ تا ۲۰ درصد است. این‌جاست که معلوم می‌شود آیا گوشی انتخابی‌تان، ارزش خرید دارد یا خیر.

در نظر گرفتن برند

وقتی پای مقایسه دو گوشی به میان می‌آید، حتما برند سازنده را مد نظر داشته باشید و درباره آن اطلاع کافی داشته باشید. برای مثال، نمی‌توان گفت کیفیت دوربین (اصلی) ۱۲ مگاپیکسلی گوشی آیفون از دوربین ۶۴ مگاپیکسلی گوشی از برند دیگر کمتر است.

این نکته را نیز در نظر داشته باشید که برخی برندها مانند اپل، بابت نام برند خود پول بیشتری از کاربران دریافت می‌کنند. پس دقت به اصالت، سابقه و کیفیت یک برند حین مقایسه، بسیار مهم است.

مقایسه برندهای گوشی

تنها به اعداد و ارقام روی کاغذ توجه نکنید

این یعنی، اعداد و ارقام، همیشه قابل‌ اطمینان نیستند..

برای مثال، یکی از مدیران مطرح شرکت کوالکام جمله معروفی دارد: «گرچه توجه به بنچمارک پردازنده مهم است، ولی خرید گوشی تنها بر اساس آن، مانند خرید اتومبیل براساس کیفیت تایرهایش است».

به همین‌دلیل و برای انجام مقایسه‌ای دقیق‌تر، مطالعه تخصصی از منابع مختلف الزامی است. قویا توصیه می‌کنیم هنگام مقایسه، به نظرات کاربران به دقت توجه کنید

نیاز خود را بشناسید

همه گوشی‌ها، نقاط ضعف و قوت مخصوص خود را دارند. بنابراین، وقتی پای مقایسه در میان باشد، بهتر است براساس نیازها و انتظارهایتان انجام گیرد.

برای مثال، چه چیز در یک گوشی بیشتر مورد نیازتان است، کیفیت دوربین؟ نمایشگر عالی؟ سرعت عملکرد بالا؟ و پرسش‌هایی از این قبیل.

گوشی ایفون

همچنین اولیت‌بندی این پرسش‌ها نیز مهم است. برای مثال، اگر انجام بازی‌های آنلاین برایتان مهم است، اولین اولویت شما باید سرعت عملکرد بالای گوشی باشد، سپس کیفیت نمایشگر گوشی و در آخر، دوربین گوشی مهم می‌شود. این‌جاست که در وهله اول باید به مقایسه گوشی‌ها از نظر سرعت پردازنده مرکزی، قدرت چیپ‌ست اصلی، گرافیک و رم گوشی بپردازید و سپس فاکتورهای دیگر را در نظر بگیرید.

یا اگر دوربین گوشی برایتان حائز اهمیت است، باید به مولفه‌های نظیر تراشه visual core، پشتیبانی از فناوری هوش‌ مصنوعی، اندازه دیافراگم و فاکتورهایی از این دست به دقت توجه کنید.

و در آخر، دست از دیدگاه مطلق بردارید

هیچ گوشی مطلقا خوب یا بد نیست. برخی گوشی‌ها مخصوص گیمینگ طراحی شده‌اند، برخی مخصوص عکاسی‌، برخی برای کاربری ساده و روزانه. هرچه به دنبال امکانات و کیفیت بیشتری باشید، متعاقبا باید بودجه‌تان را به همان اندازه بالا ببرید.

به طور خلاصه، گوشی‌ها نسبت به قیمتشان، عملکردی ارائه می‌دهند که ممکن است مورد نیاز کاربری باشند ولی  آن عملکرد، برای کاربر دیگر چندان مهم نباشد. 

دقت کنید وقتی می‌خواهید دو گوشی را با هم مقایسه کنید، از برچسب خوب یا بد دست بردارید و  گوشی‌ها را با توجه به قیمت و نیازتان مقایسه کنید.

در آخر، پیشنهاد می‌کنیم که برای آن‌که مقایسه‌ای دقیق‌تر و منسجم‌تری داشته باشید، مقایسه خود را ماکزیمم به ۳ گوشی محدود کنید.

منبع: اینجا

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 13 =