میلیونر بریتانیایی با خرید رادار دوران جنگ سرد، برای پیدا کردن UFOها دست به کار شد

یک میلیونر با خرید رادار دوران جنگ سرد می‌خواهد UFOها را پیدا کند + عکس

به گزارش مجله اینترنتی توزلو به نقل از دیجیاتو

«ویلیام ساچیتی»، میلیونر کارآفرین بریتانیایی که به عنوان ایلان ماسک این کشور شناخته می‌شود، چند وقت پیش یک رادار نظامی مربوط به دوران جنگ سرد را خرید و حالا از متخصصان دعوت کرده تا به کمک او بیایند تا با استفاده از این تجهیزات به دنبال اشیاء پرنده ناشناس یا همان UFOها بگردند.

آقای ساچینی ابتدا با یک حساب کاربری ناشناس به وب‌سایت ردیت رفت و از کاربران دعوت کرد تا در احیای این رادار به او کمک کنند. او تصویری از این مرکز را در پست خود منتشر کرد و همین باعث شد کاربران به سرعت متوجه شوند که این کاربر در واقع همان میلیونر بریتانیایی معروفی است که چند وقت پیش این رادار را خریده بود.

ساچیتی می‌گوید عده‌ای از کاربران ردیت به او پیشنهاد کرده‌اند که با این رادار ماه را اسکن کند. ولی او در پاسخ به کاربری که پرسیده بود چرا این کارآفرین چنین راداری خریده نوشت: «چون خودم را متقاعد کردم که استفاده از آن برای یافتن UFOها می‌تواند اتفاق جذابی باشد؟»

کاربران از ایده جستجو به دنبال UFOها استقبال کردند

او می‌گوید در ابتدا این پاسخ را به‌طور جدی ننوشته بود، اما در ادامه افراد زیادی از او خواستند که واقعا از این دستگاه برای جستجو به دنبال اشیاء پرنده ناشناس استفاده کند. ساچیتی در پاسخ به این سوال که به نظرش حیات بیگانه وجود دارد یا نه، گفت این احتمال مطرح است که آن‌ها بین ما در حال زندگی کردن باشند.

راداری که ویلیام ساچیتی خریداری کرده یک رادار AMES نوع ۸۴ است. این دستگاه در نگاه اول ساده به نظر می‌رسد، اما دیشی با عرض ۱۸ متری و ارتفاع ۷.۶ متری دارد. قابلیت منحصر به فرد این رادار ارسال ریزموج تا فاصله ۴۰۰ کیلومتری بوده است. بریتانیا در طول سال‌های ۱۹۶۲ تا ۱۹۹۴ از این رادار استفاده می‌کرد تا در صورت حمله اتمی در دوران جنگ سرد بتواند آسمان‌ها را زیر نظر داشته باشد. بریتانیا فقط پنج نمونه از این رادارها ساخت و یکی از آن‌ها حالا به دست ساچیتی رسیده است.

<دیجیاتو / منبع

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 4 =