طرز تهیه خورش بادمجان

موارد زیر از علل اصلی تلخ شدن خورش بادمجان است:

استفاده از بادمجان‌های تلخ و بی‌کیفیت

آماده‌سازی نادرست بادمجان‌ها

اضافه کردن بیش از حد لیموعمانی

زیاده‌روی در مصرف آبغوره یا پودر غوره

استفاده از قابلمه یا ظروف مسی برای پخت این خوراک

دقت داشته باشید که از بادمجان‌های قلمی، بدون تخم، مشکی و شیرین برای پخت خوراک بادمجان استفاده کنید تا خورش تلخ نشود.

<لیمومی / منبع

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *