۷ دلیل روشن نشدن لپ تاپ

۷ دلیل روشن نشدن لپ تاپ

معرفی ۷ تا از دلایل اصلی روشن نشدن لپ تاپ

آموزش عیب یابی روشن نشدن لپ تاپ

اگر در هنگام کار لپ تاپ شما روشن نشود ، احتمالا مشکل از منبع تغذیه معیوب ، باتری ، مادربرد ، کارت ویدیو یا حافظه رم می باشد.ابتدا باتری و اتصال برق لپ تاپ خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که اتصال آن شل نشده است اگر هنوز با مشکل روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن مواجه هستید ، دلیل این امر می تواند یک جزء داخلی باشد.

اگر بدنبال یک لپ تاپ فوق العاده حرفه ای با قیمت مناسب هستید و یا بدنبال یک مشاور رایگان برای خرید ،تعویض و… می گردید اینجا کلیک نمایید.

مرحله ۱٫لپ تاپ خود را راه اندازی مجدد کنید :

دلیل روشن نشدن لپ تاپ بعد از sleep می تواند مشکلات مدیریت نیرو یا عدم نظارت بر عملکرد باشد در اینجا نحوه عیب یابی این مشکل احتمالی آورده شده است ابتدا کلید Ctrl را روی لپ تاپ خود فشار دهید هنگام فشار دادن کلید روی صفحه کلید کار نمی کند ، دکمه روشن کردن لپ تاپ را فشار دهید گاهی اوقات این اقدام ساده لپ تاپ را به زندگی باز می گرداند.

در صورت روشن نشدن لپ تاپ پس از اسلیپ ، دکمه روشن / خاموش را فشار داده و نگه دارید تا سیستم خاموش شود سپس لپ تاپ را مجدداً راه اندازی کنید اگر این علائم را برطرف کند ، باید درایورهای مدیریت نیرو خود را به روزرسانی کنید.اگر همچنان با مشکل روشن نشدن  لپ تاپ روبه رو هستید مرحله بعدی را دنبال کنید.

مرحله ۲٫ منبع تغذیه را بررسی کنید :

یکی از شایع ترین مشکلات روشن نشدن  لپ تاپ است موارد مختلفی وجود دارد از منبع تغذیه اشتباه لپ تاپ (ارائه ولتاژ اشتباه) گرفته تا فیوز دمیده شده در پلاگین که می توانند به اشتباه برسند.

مرحله ۳٫ صفحه را بررسی کنید :

برای رفع مشکل روشن نشدن  لپ تاپ سعی کنید صفحه نمایش های خارجی از جمله پروژکتور و مانیتور را از هم جدا کنید تا مطمئن شوید که آنها نمی توانند لپ تاپ شما را از ویندوز متوقف کنند اگر چراغ برق لپ تاپ شما روشن است و می توانید صدای دیسک سخت یا فن را بشنوید بهتراست در این مرحله از یک متخصص کمک بگیرید.

مرحله ۴٫ درایوهای USB یا کارت های حافظه را جدا کنید :

با فرض اینکه همه چیز با منبع تغذیه و صفحه نمایش بسیار خوب است ، ممکن است لپ تاپ شما قبل از بارگیری ویندوز گیر کند در اینجا یک علت مشکل روشن نشدن  لپ تاپ یک درایو USB یا کارت حافظه است که در یک درگاه USB یا کارت خوان قرار دارد به طور معمول پیام خطایی مانند “سیستم عامل یافت نشد” را مشاهده می کنید که می تواند منجر به وحشت غیر ضروری شود برای بیشتر مواقع این بدان معناست که BIOS پیش از هارد درایو داخلی سعی در بوت شدن از درایوهای قابل جابجایی (از جمله کارت ها) دارد. همچنین می تواند یک دیسک در DVD یا Blu-ray درایو باشد ، بنابراین آنها را نیز بررسی کنید.

مرحله ۵٫ یک دیسک نجات را امتحان کنید :

اگر هیچ یک از موارد فوق برای مشکل در روشن نشدن  لپ تاپ کار نکرده است ، می توانید از دیسک نجات یا درایو USB بوت کنید. اگر یکی دارید ، می توانید از DVD ویندوز استفاده کنید ، اما در غیر این صورت می توانید با استفاده از یک رایانه دیگر یک تصویر دیسک نجات را بارگیری کنید یا آن را به سی دی یا دی وی دی رایت کنید ، یا آن را در درایو فلش USB استخراج کنید. سپس می توانید از این راه اندازی کنید و برای رفع مشکل ویندوز تلاش کنید. اگر ویروس مشکل روشن نشدن  لپ تاپ را ایجاد کرده است ، از یک دیسک نجات از ارائه دهنده آنتی ویروس استفاده کنید زیرا این شامل ابزارهای اسکن می شود که می توانند بدافزارها را پیدا کرده و از بین ببرد .

مرحله ۶٫ سخت افزار معیوب یا ناسازگار را بررسی کنید :

اگر تازه حافظه جدید یا سخت افزار دیگری نصب کرده اید ، ممکن است مانع از بوت شدن لپ تاپ شما شود بنابراین آن را بردارید و دوباره امتحان کنید اگر مادربرد شما دارای خوانش LED است که کدهای POST را نشان می دهد ، کتابچه راهنمای کاربر یا آنلاین را جستجو کنید تا بدانید کد نشان داده شده به چه معنا است غالباً گرفتن کامپیوتر شخصی تازه ساخته شده برای راه اندازی ، دشوار است. بهترین نکته در اینجا جدا کردن همه چیز به جز لخت مورد نیاز برای بوت شدن به بایوس است:

  • مادربرد
  • کارت گرافیک (اگر خروجی گرافیکی در مادربرد وجود دارد ، کارت های گرافیکی پلاگین را حذف کنید)
  • یک چوب حافظه (سایر موارد را حذف کرده و چوب را در شکاف ۰ یا هر که کتابچه راهنما توصیه می کند بگذارید)
  • منبع تغذیه
  • مانیتور
  • واحد پردازش مرکزی یا Cpu

سایر سخت افزارهای دیگر ضروری نیستند برای شروع PC به یک هارد دیسک ، درایو نوری یا سایر اجزای دیگر احتیاج ندارید دلایل متداول عدم استفاده از رایانه شخصی جدید:

  • نیرو به طور نامناسب به مادربرد متصل می شود اگر تابلوی شما یک سوکت ۱۲v اضافی در نزدیکی CPU دارد ، علاوه بر اتصال بزرگ ۲۴ پین ATX ، از اتصال صحیح منبع تغذیه اطمینان حاصل کنید.
  • مؤلفه هایی که به درستی نصب نشده اند یا نشسته اند حافظه ، کارت گرافیک و CPU را حذف کرده و دوباره نصب کنید و هرگونه پین ​​خم شده روی سوکت CPU و CPU را بررسی کنید.
  • سیم های دکمه پاور متصل به پین ​​های اشتباه در مادربرد را بررسی کنید.
  • کابل های برق که به کارت گرافیک وصل نشده اند اطمینان حاصل کنید که در صورت لزوم GPU شما به طور صحیح وصل شده باشد.
  • هارد دیسک متصل به درگاه SATA اشتباه را بررسی کنید و اطمینان حاصل کنید که درایو اصلی به درگاه SATA توسط چیپست مادربرد متصل شده است .

گاهی اوقات دلیل بوت شدن لپ تاپ یک جزء شکست خورده است و راه حل آسانی برای آن وجود ندارد هارد دیسک ها یک مسئله رایج در لپ تاپ ها هستند اگر می توانید یک کلیک منظم یا صدای چرخش درایو و قطع شدن بیش از حد آن را بشنوید ، این نشانه هایی است که خراب است.

گاهی اوقات کاربران دریافتند که از بین بردن درایو و قرار دادن آن در فریزر برای چند ساعت این کار را به صورت اولیه تنظیم می کند با این حال این روش معمولاً یک رفع موقت این مشکل است و باید یک درایو دوم را در اختیار داشته باشید تا سریعاً نسخه پشتیبان تهیه کنید یا فایل های خود را از درایو مورد نیاز خود کپی کنیداگر نمی توانید دوباره درایو را بگیرید ، وقت آن است که با یک هارد دیسک جدید دوباره شروع کنید در حقیقت شما بهتر است SSD بخرید امیدوارهستیم که از همه پرونده های مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کنید!

مرحله ۷٫ مراقب گرمای بیش از حد باشید :

بیشتر پردازنده های لپ تاپ دارای محافظ حرارتی داخلی هستند که آن را خاموش می کند اگر لپ تاپ شما دچار گرمای بیش از حد شود ، لپ تاپ دوباره روشن نمی شود تا سیستم آن خنک شود. اگر از لپ تاپ خود در تختخواب ، بالش یا سطح نرم دیگر استفاده می کنید ، مطمئن شوید که دریچه های لپ تاپ شما مسدود نشده باشد و هوای گرم به درستی جابجا شود.

لپ تاپی که به طور صحیح تهویه نمی شود می تواند یک فن معیوب داشته باشد که نیاز به تعویض دارد اگر لپ تاپ شما در محیط بسیار گرم است ، قبل از اینکه دوباره آن را فعال کنید ، بگذارید کاملاً خنک شود. معمولا لپ تاپی که به محض خنک شدن مجدداً روشن می شود ، در گرمای بیش از حد مشکل دارد.

راهکار نهایی برتر مشکلات سخت افزاری در لپ تاپ

اگر در رابطه با منبع تغذیه ، باتری یا گرمای بیش از حد مشکلی پیدا نکردید ، ممکن است یک جزء داخلی معیوب مانند یک مادربرد شکسته یا آسیب دیده ، مدارهای شارژ آسیب دیده ، کارت تصویری معیوب ، رم یا مشکلات نرم افزاری ایجاد شود اگر اخیراً لپ تاپ خودرا باز کرده اید و هر مؤلفه ای از آن را  لمس کرده اید ، برق استاتیک ممکن است باعث ایجاد خسارت شود. اگر مشکوک هستید که یک قطعه داخلی باعث ایجاد مشکل روشن نشدن  لپ تاپ شده است ، لپ تاپ خود را برای تعمیرات به یک مرکز خدمات و تعمیر ببرید.

به قلم : قرمز استوک

روشن نشدن لپ تاپ

مجله اینترنتی توزلو

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 2 =