متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد

کسب و کار نیوز- متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور– فروردین ۱۴۰۳ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

به گزارش کسب و کار نیوز ، متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور– فروردین ۱۴۰۳ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.  در گروه نان و غلات، اقلام ” شیرینی خشک ” با ۳.۳ درصد و” برنج ایرانی درجه یک ” با ۲.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. در فروردین ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام ” شیرینی خشک ” با ۳.۳ درصد و” برنج ایرانی درجه یک ” با ۲.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها:

در این گروه، اقلام ” گوشت گوسفند” با ۵.۶ درصد، ” گوشت گاو و گوساله” با ۱.۸ درصد و “کنسرو تن ماهی” با ۱.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “شیر خشک” با ۴.۳ درصد و ” کره پاستوریزه” با ۱.۲ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به ” تخم مرغ ماشینی “با ۲.۰- درصد و “روغن نباتی جامد” با ۰.۱- درصد می‌باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پرتقال” با ۱۵.۲ درصد، “لیمو ترش” با ۱۳.۹ درصد و” انار ” با ۱۰.۵ درصد می­باشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “هندوانه” با ۱۴.۷- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به”” پیاز” با ۲۹.۵ درصد، “هویج فرنگی” با ۱۳.۶ درصد و فلفل دلمه ای” با ۱۰.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به “خیار” با ۳.۰- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به” شکر ” با ۲.۹ درصد، “سس گوجه فرنگی” و” قند” با ۱.۸ درصد است.

<کسب و کار / منبع

ارسال پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =